Avanpremiera „Clubul femeilor dezlănţuite” a reunit vedetele la cinema

de Cinemagia în 24 Mai 2018
Andreea Esca, Corina Caragea, Catinca Roman, Dana Savuică, printre invitate

Avanpremiera naţională de marţi seara a comediei „Clubul femeilor dezlănţuite” a adus la Cinema City Cotroceni mai multe doamne celebre în cadrul unui eveniment exclusivist „Ladies Night”.

Andreea Esca, Corina Caragea, Catinca Roman, Dana Savuică, Margherita de la Clejani, Ioana Ginghină, Irina Mohora, Cristina Cioran şi Florentina Opriş au venit împreună cu prietenele sau familia să vadă în exclusivitate filmul care va avea premiera pe marile ecrane din ţară începând de vineri.

Întâmpinate cu şampanie, invitatele, vedete, jurnaliste, blogger-iţe, mamici, fiice, prietene sau vedete au facut poze la panoul filmului, au primit cadouri cu produse cosmetice din partea organizatorilor şi au râs copios urmărind în exclusivitate comedia „Clubul femeilor dezlănţuite”.

Patru actriţe de legenda Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen reinventează cu mult umor conceptul de lectură şi felul în care o carte poate schimba complet traiectoria unor prietene trecute demult de prima tinereţe.

Diane (Diane Keaton) a devenit recent văduvă după 40 de ani de căsnicie, Vivian (Jane Fonda) preferă să se bucure de prezența bărbaților fără să-și ia vreun angajament, Sharon (Candice Bergen) încă nu şi-a revenit după divorțul încheiat în urmă cu mulți ani, iar Carol (Mary Steenburgen) se străduiește să-și salveze mariajul de 35 de ani.

Existența cotidiană a celor patru doamne este dată peste cap după citirea celebrului roman erotic „50 de umbre ale lui Grey” care le impulsionează să ia decizii absolut surprinzătoare.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Clubul femeilor dezlănţuite” va putea fi urmărit în cinematografele din toată ţară începând cu 25 mai.

 

Exploreaza subiecte similare:

Book Club, Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 25 mai 2018 20:59
Iar Andreea Esca ?Acum a ajuns critic de film?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells