Au început filmările pentru Borat 2: Sacha Baron Cohen pregătește noi aventuri

de Daniel Dumitrescu în 13 Sep 2020
Speculațiile despre o continuare pentru Borat au apărut luna trecută, când Sacha Baron Cohen a fost văzut filmând în Long Beach, Statele Unite.

Este oficial, Borat va avea o continuare. Filmările au început deja, iar în august Cohen a tras mai multe cadre în Long Beach, California, anunță Collider.

Zvonurile despre o continuare la "Borat" au apărut luna trecută, când un utilizator al aplicației TikTok l-a filmat pe Cohen îmbrăcat precum Borat, conducând o camionetă. Vezi AICI video. 

Cohen, în vârstă de 48 de ani, a anunțat în 2007 că nu vrea să mai interpreteze personajele Borat și Ali G, dar între timp s-a răzgândit.

Deocamdată nu a fost anunțată sursa de finanțare a noului film și dacă a fost semnat un acord cu un studio cinematografic. Potrivit publicației citate, în spatele acestui proiect s-ar afla o platformă de streaming. De asemenea, nu se știe nici dacă regizorul Larry Charles va semna și această continuare.

Primul film, al cărui titlu întreg este ”Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan", a fost distribuit de 20th Century Fox, deși studiourile sunt deținute acum de Disney, companie care în trecut nu era interesată de filme interzise minorilor.

Producția a fost un succes neașteptat de box office, cu încasări de 128,5 milioane de dolari în SUA și 262,5 milioane venituri globale, deși a avut un buget de numai 18 milioane de dolari.

Borat a obținut și o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat, semnat de Cohen și co-scenariștii Anthony Hines, Peter Baynham, Dan Mazer și Todd Philipps.


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

Alte știri din cinema

Documentarul Impresioniști secreți în premieră la Happy Cinema București

Filmul explorează revoluția din artă adusă de mișcarea impresionistă, și prezintă 50 de comori ascunse, expuse pentru prima dată la Roma în Palazzo Bonaparte.

Avem sinopsis oficial pentru Monster Hunter, ecranizarea jocului video omonim

În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă

Sequel-ul la The Passion of the Christ va fi „cel mai amplu film din istorie”

Mel Gibson lucrează la scenariul lui The Passion of the Christ: Resurrection de câțiva ani buni

Tenet are rezultate bune la box-office pe măsură ce publicul se întoarce, încet-încet, în săli

China, cu 5,6 milioane de dolari la al treilea weekend de rulare al filmului, încă este pe locul 1 la încasări

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Alex24 pe 13 septembrie 2020 15:00
Super. Primul nu l-am văzut tot. Așa de tare m-a plictisit și m-a enervat. În concluzie... 2 nu mă interesează.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells