Atenţie! Clip cu spoilere la Tinker, Tailor, Soldier, Spy

de Gloria Sauciuc în 4 Sep 2011
Atenţie! Clip cu spoilere la Tinker, Tailor, Soldier, Spy

Un clip cu posibile mici spoilere la Tinker, Tailor, Soldier, Spy a fost dat publicităţii la sfârşitul acestei săptămâni, iar noi nu pierdem ocazia de a vă arăta aceste câteva secvenţe din mult-aşteptatul film al toamnei. Totuşi atenţie pentru cei care n-au citit cartea sau n-au văzut serialul TV din 1979.

Un posibil competitor la categoria Cel mai bun ansamblu de actori, Tinker Tailor Soldier Spy e bazat pe un clasic al romanelor de spionaj, scris de John Le Carre.

Control (John Hurt) este omul din vârful agenţiei de spionaj britanice "Circus" (MI6, am putea spune) a anilor '70. Jim Prideaux (Mark Strong) este un agent de informaţii care caută o cârtiţă infiltrată în organizaţie. De asemenea, George Smiley (Gary Oldman) e o figură cheie în această vânătoare.

Premiera oficială a filmului va fi la Veneţia, weekendul acestă, dar în România filmul nu a fost încă luat de niciun distribuitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andu7zu pe 4 septembrie 2011 15:08
...
xerses pe 4 septembrie 2011 16:40
"In România filmul nu a fost încă luat de niciun distribuitor"...mda, nu cred ca-i suparare.
Costirik pe 4 septembrie 2011 22:00
pai e mult prea inteligent si bun pentru romani...exemplul xerxes confirma acest lucru:))
alex_il_fenomeno pe 5 septembrie 2011 19:21
prietene , de ce nu iti vezi de comentariile tale si nu-i lasi in pace pe ceilalti useri ? am vazut ca mereu ai ceva de comentat in plus , vrand sa pari mai destept !
AbrahamLincoln pe 4 septembrie 2011 22:17
Cu siguranta va fi un film foarte bun , dar nu pentru orice fraier . . .
alex_il_fenomeno pe 5 septembrie 2011 19:20
eu tot cred ca va fi ceva bun . legat de distribuitor , sper ca drepturile sa fie achizitionate mai repede , sa nu ajunga precum situatia de la "The Tree of Life" .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells