Assassin’s Creed, Spionii din vecini, Singur acasă și multe seriale, la viteza maximă

de Cinemagia în 4 Dec 2017
Internet TV de la Telekom. Filme și seriale la viteza maximă, la oferta de doar 5 euro/lună

Sunt filme pe care am da oricât să le revedem. Sunt asemenea madlenelor proustiene – revederea lor trezește  un  proces al aducerii-aminte care ne transportă instantaneu în alt timp. Poate în cel al copilăriei, poate în cel al adolescenței. Cert este că e un timp fericit. De exemplu, pentru mulți, a devenit o tradiție să se uite la filmul „Singur acasă”.  Îl asociem cu sărbătorile. Cei care fac programul TV au înțeles asta și îl programează aproape an de an.. Este unul dintre filmele atemporale de care uneori ți se face dor și pe care ai vrea să îl revezi. Dar fără un serviciu care să ți-l pună la dispoziție oricând, depinzi de televizor…

Filmele încep când vrei tu! Fie că ești acasă ori în tren, în drum spre munte

 La fel se întâmplă și cu producțiile mai noi, pe care le-ai ratat la cinema dar pe care le-ai vedea comod în pat, după muncă, sau chiar la coadă de la cumpărături, pentru că atunci ai timp.

Internet TV de la Telekom. Filme și seriale la viteza maximă

Telekom pune la dispoziția iubitorilor de filme un nou serviciu, oferit la preț promoțional până pe 15 ianuarie 2018: Internet TV. Fie că ești acasă și vrei ca filmul să înceapă imediat, fie că ai în față perspectiva a patru ore de mers cu trenul până la munte, cu Internet TV filmele și serialele curg la viteza maximă. Pachetul promotional Internet TV, ce cuprinde internet 4G acasa si în oraș înseamnă 5 euro/lună.

Iată o trecere în revistă a câtorva filme și seriale pe care le poți vedea cu Internet TV

Assassin’s Creed, cu Michael Fassbender, este una dintre producțiile noi, pe care poate le-ai ratat la cinema, dar căruia poți să îi dai „play” când vrei tu.  Lansat în 2017 și realizată după celebrul joc, e povestea călătoriei personajului Cal în timp. Filmul bifează mai multe genuri, printre care SF și acțiune, motiv pentru care este clar pe lista producțiilor cu șanse reale să-ți rămână în minte.

Spionii din vecini reunește o distribuție de zile mari, în frunte cu Gal Gadot, actrița care a interpretat-o pe Wonder Woman în universul DC. Alături de Jon Hamm, Isla Fisher și Zach Galifianakis, ea conturează povestea unui cuplu obișnuit, trezit în mijlocul unei misiuni de spionaj. 

Colossal o are în prim-plan pe Anne Hathaway, al cărei personaj este o petrecăreață cu o influență majoră asupra unui monstru din Coreea de Sud. Cum se manifestă legătura și cum se încheie povestea, te încurajăm să afli într-un mod simplu.

Cea de-a patra recomandare de film este T2 Trainspotting, sequel-ul celebrei producții engleze care reia aventurile eroilor săi, după 20 de ani. Regăsește ambianța bizară dar magnetică și în partea a doua lansată la începutul lui 2017.

Iar vestea bună este că propunerile noastre nu sunt completate de sugestia de a le aștepta la televizor, ci de a le integra în programul tău, așa cum îți este mai ușor, în orice moment . Urmărește-le pe toate acasă, când vrei tu, cu Internet TV de la Telekom sau chiar și în tren, cu Internet nelimitat 4G, ambele la oferta de doar 5 euro/lună.  Tu cu care începi?

Iată și ce seriale poți urmări în sistem binge-watch

Cine spune că trebuie să oprești maratonul serialelor când pleci în oraș?  Fenomenul serialelor a cuprins de ceva timp România. Dintr-o gamă largă de opțiuni poți alege serialul care să ți se potrivească cel mai bine în funcție de interesele și pasiunile tale, de la povești polițiste la documentare. Noi îți propunem patru sugestii de seriale care, credem noi, te vor ține aproape de ecran:

Umbre. Producția românească îl are în prim-plan pe Relu, taximetrist pe timp de zi și recuperator pe timp de noapte. El duce o viață dublă, între familie și mafia care l-a racolat, însă separarea celor două lumi începe să devină o adevărată problemă. 

Babylon Berlin. Serialul este realizat în Germania și prezintă epoca anilor 20, când Gereon Rath se mută la Berlin, epicentrul schimbărilor politice și sociale. Descoperă în cele două sezoane oglinda timpurilor apuse și aventura protagonistului.

Șeriful. Viața liniștită a șerifului unui oraș idilic de munte este deranjată de atacul subit ce anunță o serie de evenimente neplăcute. Descoperă schimbarea protagonistului Jim, în încercarea sa de a-și îngropa adânc în suflet limitele și frustrările.

O.J.: Made in America. Cronica declinului celebrului sportiv OJ Simpson, a cărui reputație a fost patată într-un proces controversat, este reflectată într-un documentar apreciat de critici. Muhammad Ali apare și el în această producție tensionată.

Dacă deja îți face cu ochiul una dintre propunerile noastre, să știi că o poți vedea oricând și oriunde, cu noua ofertă de la Telekom: ai Internet TV pentru vizionări acasă sau Internet nelimitat 4G pentru maratoane de seriale în deplasare, la doar 5 euro. Alege-ți preferatul și fii la curent cu cele mai noi producții. 

 

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Assassin's Creed, Keeping Up with the Joneses, Gal Gadot, Michael Fassbender, Colossal, T2 Trainspotting, Babylon Berlin, Umbre, O.J.: Made in America 

Alte știri din cinema

Guillermo Del Toro, debut în animația de lungmetraj cu Pinocchio

Creatorul premiat cu Oscar va regiza, scrie și produce musicalul animat în tehnica stop motion

Spectatorii Les Films de Cannes sunt invitați să susțină eliberarea lui Kirill Serebrennikov

Kirill Serebrennikov a fost reținut la Sankt Petersburg în august 2017

Smiley dă glas haiosului Percy din animaţia „Aventurile lui Smallfoot”

„Câteodată pe amândoi ne mai fură peisajul”, a concluzionat cântărețul

Evenimente Les Films de Cannes à Bucarest până sâmbătă, 27 octombrie

Întâlniri cu artiștii, dezbateri, expoziții de fotografie, de marți, 23 octombrie, până sâmbătă, în capitală

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells