Asistentul vocal „Hey, Disney”, cea mai nouă inovație a studiourilor

de Marina Florea în 22 Nov 2021
Momente magice, chiar și fără atingere

Inovația este esențială pentru The Walt Disney Company, așa că unele dintre cele mai noi gadgeturi se vor găsi în parcurile tematice Disney anul viitor. Așadar, oaspeții Disneyland vor avea parte de și mai multă tehnologie din 2022, atunci când vor vizita parcul tematic, pe măsură ce asistentul de voce „Hey, Disney” va fi disponibil alături de Alexa (un asistent personal virtual bazat pe inteligență artificială) chiar în camerele clienților, oferind o varietate de servicii, de la spus povești, la bancuri, scrie engadget.com. Totuși, nu e nevoie să faceți o călătorie până în Florida pentru a încerca asistentul de voce Disney, promit studiourile.

Pe de altă parte, studiourile introduc în parcurile tematice și obiectele promoționale Magic Band+ în 2022. Brățările se vor folosi pentru a intra în parc, pentru a face cumpărături, toate fără atingere fizică, iar oaspeții vor avea parte și de jocuri de lumini, de feedback haptic și de control al gesturilor pentru a trăi experiențe augmentate.

Acest gen de interacțiuni, chiar fără atingere, tot vor duce la momente „magice”, promit studiourile. Ambele îmbunătățiri tehnologice vor salva timp și vor fi tot mai utile, pe măsură ce pandemia nu se dă bătută, și multă lume e prudentă când vine vorba de contactul fizic.

Până la un punct, este vorba de păstrarea, de către cele două parcuri de distracție, a acestui feeling contemporan. Disney dorește, în mod clar, să facă aceste parcuri să rămână în contact cu tehnologia. Iar combinația de asistent vocal plus brățări inteligente va ajuta.

Alte știri din cinema

Black Snake Moan: Samuel L. Jackson, Christina Ricci și Justin Timberlake într-un joc pervers al destinelor

Thriller-ul muzical Black Snake Moan (2006) poate fi văzut vineri, 26 noiembrie, de la 00:30, pe postul TV1000

Encanto aduce buna dispoziție pe marile ecrane și vorbește despre puterea interioară a fiecăruia dintre noi

Realismul magic, o inspirație pentru filmul nostru, este ancorat în emoții și evenimente reale, spune regizorul Byron Howard

Titane, marele câștigător la Cannes 2021, în cinema din 3 decembrie

Protagonista Agathe Rousselle este la primul său rol într-un lungmetraj

E Black Friday și la filmele de pe platforma Happy Cinema

De Black Friday, ai 30% reducere la orice film de pe www.play.happycinema.ro

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells