„Aș fi mult mai bogat. Aș fi primit o avere dacă l-aș fi jucat pe Christian Grey”, meditează Charlie Hunnam

de Gloria Sauciuc în 26 Aug 2018
Hunnam a fost inițial distribuit în rolul miliardarului cu preferințe BDSM Christian Grey din ecranizările seriei „50 de umbre ale lui Grey”

Atunci când Fifty Shades of Grey, ecranizarea popularei serii de cărți ale autoarei EL James, a ajuns pe marile ecrane, a avut succes uriaș la public, transformându-i în vedete, peste noapte, pe actorii din rolurile principale - Dakota Johnson și Jamie Dornan. Nu mulți spectatori știu însă că Charlie Hunnam a fost inițial distribuit în rolul miliardarului cu preferințe BDSM Christian Grey.

Intervievat de publicația Uproxx, cu ocazia lansării în SUA a filmului Papillon, în care este protagonist, Charlie Hunnam se gândește la cum ar fi fost parcursul lui profesional dacă ar fi acceptat rolul din Fifty Shades of Grey. Privind retrospectiv situația, actorul din Sons of Anarchy își vede viața diferită dacă ar fi acceptat rolul. Și pentru că ar fi avut mai mulți bani. Faptul că Charlie Hunnam, aparent, a fost dispus să renunțe la o grămadă de bani atunci când a renunțat la Fifty Shades... pare să fie un lucru de regretat pentru chipeșul actor. Totuși, Hunnam declară pentru Uproxx că evită să își privească viața și cariera cu regret. Deși el nu consideră renunțarea la recompensa financiară ca o „suferință”, vede totuși în decizia sa un mijloc de a învăța ceva despre sine însuși.

„Ei bine, aș fi mult mai bogat. Cu mult mai bogat. Aș fi primit o avere. Vedeți, intenționat nu îmi tratez propria carieră privind dinafară. Cariera și viața mea nu se exclud automat, ele sunt legate intrinsec. Mă interesează ideea, pe care o explorăm în filmul Papillon [povestea unui prizonier, aflat pe o insulă, care îşi pune la cale scăparea - n.red], de a accepta că viața e suferință și că obligația ta este aceea de a învăța ceva despre tine în această călătorie și de a găsi o cale de a-ți folosi bine timpul, astfel încât, cu puțin noroc, să echilibrez un pic balanța...”, a declarat Hunnam.

Hunnam a mai declarat că obiectivul său nu este cel de a câștiga bani mulți, ci de a juca roluri care îl împlinesc. Nu că rolul din Fifty Shades of Grey nu ar fi fost așa, însă nu poate aprecia ce impact ar fi avut asupra carierei lui rolul lui Christian Grey, deși admite și că decizia lui este controversată: „Dacă sunt implicat într-un proiect care îmi place și care îmi dă un scop și sentimentul împlinirii creative, al unei împliniri profunde, asta îmi aduce echilibrul necesar pentru propria mea călătorie. Succesul pentru mine este să continuu să fac ce mă entuziasmează. Și nu știu dacă asta îmi crează și alte oportunități. Nu știu. Se pare că am primit numeroase susțineri pentru că nu am acceptat rolul lui Grey, dar e o perspectivă exterioară. Nu gândesc neapărat așa”.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan, Charlie Hunnam

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 august 2018 08:45
Regretele sunt tardive, iar tanarul actor Charlie Hunnam, care in filmul "Papillon" mie chiar mi-a placut, a jucat bine, astfel incat, pe viitor, v-or mai aparea sigur si alte sanse.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells