Army of Dead, a lui Zack Snyder, are dată de lansare pe Netflix

de Marina Florea în 21 Feb 2021
Streamerul organizează premiera filmului pe 21 mai 2021

În timp ce Zack Snyder așteaptă premiera lui Justice League în luna martie, iată că apar informații și despre noul lui film cu zombie - Army of Dead, ce se va lansa pe Netflix, pe 21 mai. Producția este în parte film de acțiune despre un jaf armat, parte thriller cu zombie, și îl vom vedea pe Snyder întorcându-se la horror și la zombie pentru prima oară de la Dawn of the Dead din 2004 încoace.

Într-un interviu anterior anunțării datei de lansare, producătorul a descris filmul așa: „Este un film care merge până la capăt, cu pedala la podea, cu zombie și cu jafuri armate, așa că este o combinație fericită de genuri. Așadar, dacă aștepți un calvar cu zombie, îl vei primi, sută la sută. Dar vei avea parte și de aceste minunate personaje într-o călătorie fantastică. Va lua oamenii prin surprindere cu faptul că aceste personaje vin cu multă căldură și emoție”.

Iată în galerie și primul poster...

Sinopsisul spune că „în urma unei epidemii de zombie în Las Vegas, un grup de mercenari fac pariul suprem, aventurându-se în zona de carantină pentru a reuși cel mai mare jaf al tuturor timpurilor.”

Zack Snyder semnează regia pentru Army of the Dead. În film joacă Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt, Raul Castillo, Omari Hardwick, Tig Notaro, Nora Arnezeder, Matthias Schweighofer, Samantha Win, Theo Rossi, Huma Qureshi, și Hiroyuki Sanada. 

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bethwalters pe 16 martie 2021 00:13
Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

wealthylovespell@gmail.com

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells