Argo, Wreck-It Ralph, Skyfall, recompensați în week-end la galele industriei de film

de Cristina Grigore în 4 Feb 2013
Argo, Wreck-It Ralph, Skyfall, recompensați în week-end la galele industriei de film

Cel mai mare eveniment al anului din cinematografie, gala premiilor Oscar, este aproape precedat, ca în fiecare an, de seria de distincții ale breslelor din industrie, majoritatea premiilor oferite fiind un indicator cu greutate în drumul spre statuetele Academiei. În acest week-end și-au desemnat câștigătorii Asociația Producătorilor de Film din America, Premiile Annie și Asociația Scenografilor Americani.

Filmul lui Ben Affleck, Argo, a primit premiul cel mare din partea Asociației Producătorilor de Film, însă, paradoxal, deși, acest lucru ar însemna că Affleck are mari șanse la un Oscar pentru Cel mai bun regizor, se întâmplă ca el nici măcar să nu fi fost nominalizat la această categorie. Rămâne ca premiul să se dispute între Michael Haneke (Amour), Benh Zeitlin (Beasts of the Southern Wild), Ang Lee (Life of Pi), David O. Russell (Silver Linings Playbook) și Steven Spielberg (Lincoln).

Premiile Annie l-au avut în prim-plan pe Wrek-It Ralph, recompensat la cinci categorii, printre care Cel mai bun film de animație, Cel mai bun Scenariu și Cel mai bun regizor (Rich Moore). La categoria scurt-metraj s-a evidențiat Paperman, urmat, apoi, la celelalte categorii, de ParaNorman, Brave și Rise of the Guardians.

La cea de-a 17-a ediție a premiilor oferite de Asociația Scenografilor pelicula desemnată câștigătoare la categoria Cea mai bună scenografie pentru un film istoric i-a revenit lui Anna Karenina, în vreme ce Life of Pi a fost considerat Cel mai bun film fantasy, iar Skyfall Cel mai bun film contemporan.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 4 februarie 2013 09:12
grozav! meritau sa castige. sunt cele mai bune productii.
SANDA45 pe 4 februarie 2013 13:51
pffff...
AndreBlack pe 4 februarie 2013 16:26
Chiar imi pare bine de castigatori .
alex_il_fenomeno pe 26 februarie 2013 21:44
Am vazut o treime si chiar am fost incantat. Sa vedem ce e si cu restul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells