Aquaman – reacţii pozitive după proiecţia din China a 25 de minute din film

de Cristina Grigore în 20 Nov 2018
Conform publicului prezent la vizionare, scenele de acţiune „se ridică la nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix”

O previzionare de 25 de minute din pelicula Aquaman, ce a avut loc în week-end în Beijing, China, a generat reacţii pozitive ale presei şi publicului pe reţelele de socializare, scrie ComicBook.com.

Scenele de acţiune sunt cele care par să fi impresionat cel mai mult spectatorii. Unul dintre comentariile de pe Twitter menţionează că sunt chiar de nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix. Este lăudat şi regizorul peliculei: „James Wan este omul care salvează universul cinematografic DC”, se spune în alt comentariu. Cu toate acestea, nu au lipsit şi reacţiile moderate la adresa filmului, una dintre acestea făcând referire la efectele vizuale: „CGI-ul putea fi mai bun. Nu m-a satisfăcut ce am văzut în trailer, iar aceste secvenţe nu m-au făcut să-mi schimb părerea”.

„Cred că avem scene unice de acţiune, iar James s-a străduit întotdeauna să vină cu lucruri nemaivăzute până acum de public, având grijă în acelaşi timp ca acest lucru să pună în mod avantajos în valoare şi personajele”, a declarat producătorul Peter Safran.

Aquaman va debuta în China pe 7 decembrie – cu două săptămâni înainte de lansarea în Statele Unite. În cinematografele noastre va intra, la fel ca în SUA, pe 21 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman, James Wan, Peter Safran

Alte știri din cinema

În pronunțare, spectacol cinematografic unic şi derutant

Doi actori, Dorotheea Petre și Toma Cuzin, portretizează cele două laturi scindate ale personajului principal

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 20 noiembrie 2018 11:25
Si eu astept cu nerabdare acest film. Din ce am citit/vazut pana acum despre el, cred ca va fi filmul cu cele mai bune efecte speciale din acest an, dar si unul dintre primele 3 succese de box-office ale 2018. Parerea mea.
mihnea_aspru95 pe 24 noiembrie 2018 03:22
aSTA SĂ VEDEM CU CELE MAI BUN LA EFECTE, DAR NU CRED. Că avem atătea şi atătea, CEL mai bun pentru mine este făra doar şi poate, lider incontestabil deci: Avengers: Infinity War, apoi locul secund - Ready Player One, 3- Fantastic Beasts 2, 4- Jurassic World 2.
Unul dintre astea, cred că va şi căştiga la Oscar, la Efecte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells