Aquaman, pe primul loc în box office-ul românesc al patrulea weekend consecutiv

de Cinemagia în 15 Ian 2019
A avut premiera în cinematografele din România pe 21 decembrie şi poate fi vizionat în continuare pe marile ecrane din toată ţara

Aquaman este din nou lider în box office-ul românesc şi, odată cu această performanţă, devine singurul film care obţine primul loc în clasamentul încasărilor pentru al patrulea weekend consecutiv, de la lansarea legendaruluii Avatar până în prezent, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

După ce a fost vizionat în acest weekend de 41.473 spectatori şi a generat venituri în valoare de 986.865 lei, Aquaman şi-a adjudecat un impresionant box office total de 13.075.198 lei, ca urmare a vânzarii unui număr de 573.951 bilete în cinematografele din toată ţara.

O producţie Warner Bros. Pictures, noul film din seria universului DC „Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în centrul unei aventuri epice, cu efecte vizuale copleşitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări. Jumătate fiu al pământului, jumătate al mării, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

Alături de Jason Momoa, din distribuţie mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată, Willem Dafoe ca Vulko, Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic, Dolph Lungren ca Nereus şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.

James Wan regizează filmul după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, după o poveste scrisă de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall, inspirată din personajele DC, „Aquaman” creat de Paul Norris şi Mort Weisinger.

Filmul este produs de Peter Safran şi Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns şi Walter Hamada în calitate de producători executivi. 

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman

Alte știri din cinema

Hollywood-ul în criză: marea bătălie a serialelor

Studiourile şi platformele online se bat pe scenarişti şi showrunneri

Gwyneth Paltrow spune la revedere Universului Cinematografic Marvel

Avengers: Endgame e capăt de linie pentru Pepper Potts

Oscar 2019: Cadourile oferite nominalizaţilor conţin produse antistres cu extracte de canabis

Starurile se vor putea "trata" cu ciocolată cu tetra-hydro-canabinol şi produse cosmetice cu canabidiol

Record de spectatori pentru Oh, Ramona!: comparaţii şi efecte

Filmul pentru adolescenţi a avut cel mai bun weekend de debut pentru un film românesc

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells