Aquaman, cel mai vizionat film din România, al treilea weekend consecutiv

de Cinemagia în 8 Ian 2019
Filmul poate fi vizionat în formatele: 3D, IMAX 3D, Dolby Atmos şi 4DX

Pentru al treilea weekend consecutiv, noul film din seria universului DC Aquaman a fost cel mai vizionat film dintre toate producțiile ce rulează pe marile noastre ecrane. Conduce clasamentul încasărilor cu venituri în valoare de 1.489.836 lei generaţi de cei 63.240 spectatori care au vizionat producţia Warner Bros. Pictures de vineri, 4 ianuarie, până luni. Weekendul acesta s-au lansat filmele Ralph Breaks the Internet, Holmes & Watson, The Mule/Curierul traficanţilor și Transit/Tranzit, cu care Aquaman și-a împărțit spectatorii. 

De la debutul său pe marile ecrane din România, Aquaman continuă să doboare recorduri, cifrele înregistrate până în prezent indicând aproximativ 494.000 bilete vândute şi un box office total de 11.309.881 lei devinind astfel cel mai bun film lansat în anul 2018 în cinematografele din ţară. Printre performanţele obţinute de Aquaman este şi statutul de cea mai bună lansare a unui film Warner Bros. în România.

Din distribuţia filmului Aquaman, alături de Jason Momoa mai fac parte şi Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman şi Dolph Lungdren, alte atuuri ale mult aşteptatei acţiuni fiind şi aventurile epice, cu efecte vizuale ce imaginează Imperiul subacvatic al celor şapte mări. Jumătate fiu al pământului, jumătate al mării, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

James Wan regizează filmul după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, după o poveste scrisă de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall, inspirată din personajele DC, Aquaman creat de Paul Norris şi Mort Weisinger. Filmul este produs de Peter Safran şi Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns şi Walter Hamada în calitate de producători executivi.

Legenda spune că, într-o zi, un nou rege se va ridica pentru a uni lumea de la suprafaţă cu cea din adâncuri. Arthur s-a antrenat toată viaţa. S-a antrenat să fie războinic. Să fie cel mai bun. Dar nu e un lider. Jumătate fiu al pământului, jumătate atlant, aparţine ambelor lumi. Şi tocmai de aceea e cea mai bună alegere. Pentru că Atlantida a avut mereu un rege. Acum are nevoie de mult mai mult: de un erou.

Aquaman îşi aşteaptă în continuare fanii în cinematografe, unde poate fi vizionat în formatele: 3D, IMAX 3D, Dolby Atmos şi 4DX.

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman

Alte știri din cinema

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Iată filmele din 2018 cu cel mai bun scor pe Rotten Tomatoes

Topul nu include doar blockbustere precum Black Panther…

Anne Hathaway va juca într-o nouă adaptare a romanului lui Roald Dahl, Vrăjtoarele

Va prelua rolul lui Anjelica Huston din filmul lansat în 1990

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Manusa pe 8 ianuarie 2019 11:34
Cred ca Aquaman a avut un succes peste asteptari la noi in tara, a fost redat si in timpul sarbatorilor de iarna, pe cand lumea a fost libera, iar acest lucru s-a vazut in numarul celor care au ales sa il vada in cinema. In 3 saptamani sa aibe aproape 500 000 de spectatori este ceva. Cu siguranta pana se va scoate din cinema, va atinge 600- 650 000 de spectatori.
danny987 pe 8 ianuarie 2019 12:34
Sare lejer de 600k bilete vandute.Desi nu cred ca va trece de cele 683k ale lui Fast8 in final.
mihnea_aspru95 pe 8 ianuarie 2019 18:33
O să mai domine cam până pe 18 ianuarie, de atunci Glass va fi No. 1 în week-end-ul 18-20 ianuarie.

E greu, să aducă mai mulți oameni ca la F&F 8. Cred că o să fie 630 de mii la final.

danny987 pe 8 ianuarie 2019 22:33
da,depinde cat de mult va scadea week-endul ce vine.are sanse sa treaca de cele 650k ale lui Fast7
mihnea_aspru95 pe 9 ianuarie 2019 21:25
ziceam pe 9 decembrie pe pagina filmului (fără să fi apărut scorul filmului pe Metacritic sau Rotten Tomatoes), că ar putea să treacă miraculos de 1 miliard de $$$, asta și dacă era Buuuun (și, uite că e). So, am ajuns acum după fix o lună de atunci, să vedem că AQUAMAN a strâns $945 milioane (global) - și din piețele importante: SUA - $263; China - $285 milioane (pentru piața de acolo, e mult ca un film american să facă atât, e al doilea film cu supereroi cu cei mai mulți bani strânși, primul rămâne Avengers 3 - cu $359. Și ca film produs în SUA, acolo Fast 8 e câștigătorul incontestabil cu $392 mil. în cont). Așadar, filmul va trece suta la sută de $1 miliard (o să spun de parcă și io am contribuit la film, trebuie să-mi vireze câțiva dolărei în cont :)))), poate, la final să ajungă la 1,2 mld. $, astfel îl va bate și pe cel mai încasat film DC Comics (All-time) - The Dark Knight Rises. Și pe 8 februarie mai are o piață mare unde o să fie lansat - Japonia (vreo 50 de milioane - 80 ar veni de acolo). Și acum vine și chestia; ce e popular la noi, e popular peste tot (mai sunt câteva excepții, ca Dirty Grandpa - care a fost prea prea de tot în România, și așa și cu seria Fifty Shades - prea mare "dragostea" cu idioțenia aia la noi, s-au dus mulți la așa filme inutile).
mihnea_aspru95 pe 9 ianuarie 2019 18:50
Week-end-ul ăsta care vine, dacă, spre exemplu se face la total - 590 de mii (ar sări de 650k la sfârșit în februarie, când îl vor scoate. Puțin să-l mai lase în martie, dar nu va mai conta atunci când va ajunge de Ziua Femeii - Captain Marvel).

E de văzut, e destul de interesant parcursul lui Aquaman (cum a fost și Jumanji 2 din decembrie 2017, când i-a dat peste bot acelui Star Wars, imprevizibilă a fost evoluția acelui film cu The "Rock", la noi și în Statele Unite + restul lumii).

Mereu decembrie, a fost profitabil la noi. Și de când cu 2015 (Furious 7), și luna aprilie a început să fie una bună a lansărilor (anul ăsta va fi cu Avengers 4, iar în 2020 - cu Fast & Furious 9).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells