Anne Hathaway, transformare înfricoșătoare pentru The Witches

de Marina Florea în 15 Oct 2020
Povestea e a unui băieţel şi a bunicii lui, care în timpul unei vacanţe dau peste un grup de vrăjitoare

La 30 de ani de la succesul avut de adaptarea The Witches/Vrăjitoarele din 1990, în care rolul central i-a revenit actriţei Anjelica Huston, o nouă ecranizare - cu Anne Hathaway în rol central - e gata de lansare pe platforma HBOMax, iar premiera din 22 octombrie e anunțată cu o imagine înfricoșătoare.

Într-un material „behind-the-scenes”, actrița de 37 de ani Anne Hathaway ne divulgă cum să recunoaștem o vrăjitoare, pentru că - nu-i așa? - acestea trăiesc printre noi. Scurtul material video, ce conține și câteva extrase din film, a fost postat pe contul de Instagram al actriței, care are 18,5 milioane de followers.

La un moment dat, actrița dezvăluie înfricoșătoarea transformare în vrăjitoare - capul lipsit de păr, gura până la urechi, colți ascuțiți, mâini fără degete.

Romanul ce stă drept sursă de inspiraţie a fost lansat de Roald Dahl în 1973. Roald Dahl nu a fost doar un autor de cărţi pentru  copii, ci şi un scriitor de fantasy consacrat. Povestea are în centru un băiat de şapte ani, care dă peste un complot al vrăjitoarelor ce ameninţă să lase întreaga lume fără copii. Ajutat de bunica lui, băiatul porneşte la o vânătoare de vrăjitoare în toată regula şi încearcă să le demaşte înainte de a fi prea târziu. Va fi transformat în șoarece, dar primește ajutorul neprețuit al bunicii.

Octavia Spencer, Stanley Tucci, Chris Rock, Codie-Lei Eastick completează distribuția acestui fil regizat de Robert Zemeckis.

Exploreaza subiecte similare:

The Witches, Anne Hathaway

Alte știri din cinema

Jokerul lui Jared Leto primeşte o surprinzătoare nouă şansă

Jokerul rânjeşte din nou?

Miniseria The Queen's Gambit: ce sacrificii faci pentru a câştiga?

"Un lucru ştim despre Elizabeth Harmon şi acela e că îi place să câştige"

De ce să vezi Lincoln: Colecţionarul de oase, la AXN

Noul serial reia aventurile celebrului detectiv din cărţile lui Jeffrey Deaver

Scarlett Johansson, femeia perfectă în Bride

Regia este semnată de un câștigător de Oscar

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells