Anne Hathaway, transformare înfricoșătoare pentru The Witches

de Marina Florea în 15 Oct 2020
Povestea e a unui băieţel şi a bunicii lui, care în timpul unei vacanţe dau peste un grup de vrăjitoare

La 30 de ani de la succesul avut de adaptarea The Witches/Vrăjitoarele din 1990, în care rolul central i-a revenit actriţei Anjelica Huston, o nouă ecranizare - cu Anne Hathaway în rol central - e gata de lansare pe platforma HBOMax, iar premiera din 22 octombrie e anunțată cu o imagine înfricoșătoare.

Într-un material „behind-the-scenes”, actrița de 37 de ani Anne Hathaway ne divulgă cum să recunoaștem o vrăjitoare, pentru că - nu-i așa? - acestea trăiesc printre noi. Scurtul material video, ce conține și câteva extrase din film, a fost postat pe contul de Instagram al actriței, care are 18,5 milioane de followers.

La un moment dat, actrița dezvăluie înfricoșătoarea transformare în vrăjitoare - capul lipsit de păr, gura până la urechi, colți ascuțiți, mâini fără degete.

Romanul ce stă drept sursă de inspiraţie a fost lansat de Roald Dahl în 1973. Roald Dahl nu a fost doar un autor de cărţi pentru  copii, ci şi un scriitor de fantasy consacrat. Povestea are în centru un băiat de şapte ani, care dă peste un complot al vrăjitoarelor ce ameninţă să lase întreaga lume fără copii. Ajutat de bunica lui, băiatul porneşte la o vânătoare de vrăjitoare în toată regula şi încearcă să le demaşte înainte de a fi prea târziu. Va fi transformat în șoarece, dar primește ajutorul neprețuit al bunicii.

Octavia Spencer, Stanley Tucci, Chris Rock, Codie-Lei Eastick completează distribuția acestui fil regizat de Robert Zemeckis.

Exploreaza subiecte similare:

The Witches, Anne Hathaway

Alte știri din cinema

Zack Snyder a încheiat filmările la Rebel Moon

Universul creat de Zack Snyder este cu un pas mai aproape de sosirea pe Netflix

Varianta întinerită a lui Indiana Jones, în primul trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny

Deși acțiunea filmului este încă necunoscută, trailerul sugerează o revenire la clasicele aventuri ale lui Indiana Jones

Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Phoenix. Har/Jar, în premieră la TVR pe 8 decembrie

60 de ani de muzică în 104 minute

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells