Anne Hathaway: „Decizia de a mă tunde scurt pentru Les Miserables a fost cea mai dificilă din cariera mea”

de Cristina Grigore în 31 Dec 2012
Anne Hathaway: „Decizia de a mă tunde scurt pentru Les Miserables a fost cea mai dificilă din cariera mea”

Şi-a sacrificat podoaba capilară pentru rolul dramatic din Les Miserables, însă, deşi a fost conștientă de miza gestului său, actriţa a fost greu de consolat după scurtarea părului. Într-un interviu acordat publicaţiei The Mirror, ea a dezvăluit chiar că gestul a reprezentat chiar cea mai grea decizie din cariera sa.

În adaptarea musical regizată de Tom Hooper, Anne Hathaway o interpretează pe Fantine, o mamă singură care este nevoită să-şi vândă părul şi dinţii pentru a-şi creşte copilul. Experienţa traumatică a personajului s-a dovedit una extrem de dură şi pentru actriţă, însă aceasta a fost o convinsă că aşa se va apropia mai mult de Fantine şi va reuşi să-i redea cu mai multă credibilitate drama. Cu radicala transformare s-a obişnuit însă cu greu: „L-a sunat pe soţul meu [Adam Shulman]. M-am uitat în oglindă şi am zis ‚Arăt ca fratele meu homosexual. Sunt Man Hathaway’”.

„Mi-am dat însă seama că nu mai pot da înapoi. Noua tunsoare a avut ca efect modificarea identităţii mele. Am ajuns apoi precumo persoană bolnavă, deprimată…plângeam. Eram de neconsolat”, a mai dezvăluit actriţa.

„Acesta se ridică deasupra celor mai dificile lucruri pe care a trebuit să le  fac până acum în carieră şi a fost vorba de ceva cu totul neaşteptat. Nu credeam că sunt atât de orgolioasă. Te antrenezi pentru cascadorii, îţi lucrezi vocea pentru cântece… Însă nu era nimic care să mă pregătească pentru asta”, a continuat Hathaway.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Maryanf25 pe 31 decembrie 2012 11:45
Asa se intampla cand faci un sacrificiu ca acesta in plina cariera. Daca ar fi trebuit sa-l faca cand nimeni nu stia de ea sunt sigur ca l-ar fi facut fara constrangeri de inima. Natalie Portman a trebuit sa se tunda cheala pentru a-si propulsa cariera, lucru care nu se compara cu ce a facut Anne Hathaway.
spartacus pe 31 decembrie 2012 12:36
Ai, bre, ne lasi cu prostiile astea ?!? Asta e "decizie dificila" la tine ??.. Uita-te la Christian Bale, care a slabit peste 30 kg pentru un rol punandu-si in pericol viata, nu ca ti/ai tuns tu parul ! Ce penibil...
Bayard pe 31 decembrie 2012 14:21
bravo :)
Arlequinade pe 1 ianuarie 2013 11:17
Asta vroiam si eu sa comentez... auzi tragedie / sacrificiu la tipa asta: ca s-a tuns. Imi place Hathaway si cred ca o sa-mi placa si-n film dar ifosele astea de vedeta nu numai ca nu ma impresioneaza - ma enerveaza de-a dreptul.
darayawaus pe 31 decembrie 2012 14:55
Si mie mi-a fost greu sa-mi tai pletele prima data. A doua oara a fost mult mai simplu. A treia oara... nu stiu, voi vedea :). Sper sa trec cu bine (si) peste aceasta incercare.
piccolodaimao22 pe 31 decembrie 2012 16:31
stiu cum e:))inca mi e greu sa mi le tai a doua oara da deja trec de umeri..
alex_il_fenomeno pe 13 februarie 2013 17:41
Mai multi :D
Skynet.Zbenga pe 31 decembrie 2012 17:13
eu o inteleg
Fourleaf22 pe 31 decembrie 2012 19:30
Nu stiu de ce se mai agita sa isi faca publicitate...din cate am inteles oscarul e al ei deja in proportie de 95%.
Bayard pe 1 ianuarie 2013 05:44
pentru ca Oscarul nu e o chestie asa simpla... ca sa-l obtii trebuie sa-ti faci reclama printre membrii academiei atunci cand au vizionarile cu filmele nominalizate.... ce crezi? ca se dau doar pe valoare????
Fourleaf22 pe 1 ianuarie 2013 19:06
Ba da este, am vazut filmul si joaca foarte bine, dar nu cred ca are prea multe sanse. E pur si simplu anul ei cum a fost 2010 anul lui Natalie Portman. Mai are un boost si de la succesul lui batman and shit.
zeno.marin pe 2 ianuarie 2013 14:25
Decizia de a se tunde mizerabil este una fericita in cazul ei.
alex_il_fenomeno pe 13 februarie 2013 17:42
Macar a reusit sa faca ceva in urma acestei... operatiuni.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells