Annabelle 3 dezlănţuie la cinema tot răul din universul The Conjuring

de Cinemagia în 11 Iul 2019
Din 12 iulie, un film disponibil în formatele 2D, 4DX şi Atmos

Păpușa Annabelle, din celebrul univers The Conjuring, revine cu cel de-al treilea film din serie, din 12 iulie, în premieră pe marile ecrane.

Pentru Gary Dauberman, scenaristul filmelor Annabelle, It și The Nun: Misterul de Mânăstire, horror-ul Annabelle 3 reprezintă filmul său debut în calitate de regizor, unde lucrează alături de echipa consacrată de producători Peter Safran (Aquaman) şi James Wan.

„Mi s-a părut că acesta este pasul firesc şi momentul ideal pentru a face această schimbare în cariera mea şi ceea ce a mai contat foarte mult pentru mine a fost că i-am avut alături pe James şi Peter”, a declarat Gary Dauberman. Alături de James Wan, Dauberman a dezvoltat scenariul şi în timpul acestui proces au ştiut amândoi că totul trebuia ancorat în spaţiul reprezentat de casa soţilor Warren, totul în atmosfera relaxata a anilor ’70.

Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă si să o închidă într-o cutie sfințită. Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.

Actorul Patrick Wilson, care şi de această dată revine în interpretarea lui Ed Warren spune despre partenera lui din film, Vera Farmiga că ea „adoră să joace acest rol pentru că doar ea poate duce lucrurile la un alt nivel de tensiune, în timp ce arăta şi lucruri noi din dinamica de cuplu. De această dată suntem mai mult surprinşi în ipostaza de părinţi iubitori a fiicei noastre Judy, a concluzionat Wilson.

New Line Cinema prezintă o producție Atomic Monster/Peter Safran, Annabelle 3, din 12 iulie pe marile ecrane de la noi din țară, un film disponibil în formatele 2D, 4DX şi Atmos.

 

Exploreaza subiecte similare:

Annabelle Comes Home, Gary Dauberman, Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ed Warren, James Wan

Alte știri din cinema

O nouă ediție „Ladies Night”: luni, 22 iulie, comedia Hai că încă putem!

Motivația începutului de săptămână este „Hai că încă putem!", în avanpremieră națională

Natalie Portman ridică ciocanul lui Thor. Va fi Zeița Tunetului în faza a patra a MCU

Noul film Thor se va lansa pe 5 noiembrie 2021

The Lion King - record de încasări la debutul în box office-ul nord-american

Pelicula a reușit o lansare mai bună decât cea a lui Beauty and the Beast (2017)

Trailer sumbru pentru Materiile întunecate: personaje malefice, daimoni, urși vorbitori

În centrul întregii povestiri este tema răpirilor de copii, răpiri organizate instituțional, așa cum prezintă un personaj: „Uneori, copiii dispar pur și simplu...”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells