Anim'est 2017. Highlights 30 septembrie

de Cinemagia în 30 Sep 2017
Cea de-a douăsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est va avea loc în perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat, Apollo111 și Carol 53

Festivalul de animaţie Anim'est este în plină desfăşurare la Bucureşti. Iată cele mai interesante evenimente programate sâmbătă, în cadrul festivalului.

Vulpea cea mare şi rea şi alte povestiri

De la 18.30, la Cinemateca Eforie, publicul e invitat să exporeze lumea trăsnită a animalelor de la țară. O vulpe care se crede pui, un iepure care vrea să fie barză sau o raţă care vrea să-i ia locul lui Moş Crăciun, toate acestea se regăsesc în Vulpea cea mare și rea și alte povestiri.

Making of Loving Vincent

La 16:00, la CINETic puteți vedea making of-ul filmului Loving Vincent,filmul care a obținut Premiul Publicului la Annecy anul acesta și care va deschide ediția Anim'est 2017, în prezența a două dintre pictorițele care au lucrat la film: Carmen Belean(România) și Olga Królak (Polonia).

Zombillenium

Începând cu ora 20:30 sunteți invitați la Cinemateca Eforie, unde va rula Zombillenium, filmul ce are în prim-plan un parc tematic despre Halloween și unicul loc de pe glob unde monştrii se ascund în văzul tuturor.

Creepy Animation Night

A doua seară de festival continuă cu încă o proiecție consacrată, Creepy Animation Night, începând cu 00.00, la Cinemateca Eforie, dar și la Cinema Elvire Popesco. Ediția a noua aduce un maraton de animaţii horror şi bizare, cele mai noi scurtmetraje internaţionale, în buna tradiţie a acestei secţiuni a festivalului.

Exploreaza subiecte similare:

Loving Vincent

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells