Animații dublate online, de văzut acasă, cu toată familia

27 Iul 2020
Pentru că celor mici le este cu siguranță dor de cinema, Happy Cinema a selectat câteva animații care pot fi urmărite simplu, legal și ușor de acasă.

Trebuie doar să accesați: https://play.happycinema.ro/.

Platforma oferă următoarele noutăți:

 

Prințesa furată

Povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă, și pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.

Ploey - Inimă de viteaz

„Ploey - inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.

Marea bulgareala (Snowtime) și Marea bulgareala 2 (Racetime)

Pentru a se distra în vacanța de iarnă, copiii dintr-un mic orășel pun la cale o bătaie cu bulgări de zăpadă memorabilă, care îi va antrena pe toți locuitorii într-o competiție și o solidaritate care va rămâne ca cea mai frumoasă amintire din copilăria lor

Coconut, micul dragon

Coconut, un dragon de foc mititel, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos.

Cuibul Dragonului - Începutul erei războinicilor

Un tânăr războinic se alătură unui grup de vânători de dragoni pentru a învinge un șarpe legendar. Filmul are la bază un popular joc multiplayer online de tipul RPG, cu peste 100 de milioane de useri înregistrați.

Animațiile sunt dublate în limba română, iar costul pentru acces la un film timp de 24 de ore este de 12 lei.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Stolen Princess, Ploey - You Never Fly Alone, Snowtime!, Racetime, Coconut The Little Dragon 3D, Dragon Nest: Warriors' Dawn

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells