Animația Suflet/Soul este filmul nr. 1 în box-office-ul românesc!

31 Mai 2021
Visul profesorului de muzică Joe Gardner este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de întâlnirea cu cel mai important moment artistic al vieții lui, are un “mic” accident...

După primul weekend, Suflet/Soul, premiat cu Oscar pentru „Cel mai bun film de animație”, este filmul nr 1 în box office-ul românesc, având încasări de peste 299.000 RON. Cifrele înregistrate de “Suflet / Soul”, la debutul său pe marile ecrane din ţară, i-au garantat filmului statutul de cea mai bună lansare în România.

Filmul “Suflet/Soul” a avut premiera în data 27 mai fiind distribuit în România de Forum Film, disponibil în formatele 2D și 3D, dublat.

Produs de Studiourile Pixar Animation, filmul Suflet/Soul este o animație superbă care urmărește aventura ireală a unui profesor obișnuit care se trezește deodată într-o lume cu totul neobișnuită.

Aventura din Suflet/Soul începe în lumea dinamică a New York-ului cucerit de jazz și ne poartă în locurile neverosimile din tărâmul imaginar al Marelui Dinainte. Accentul pus pe contrastul dintre ritmul înnebunitor al marelui oraș și aparența cosmică a celeilalte lumi este ceea ce face această producție cu totul specială.

De-a lungul realizării filmului, echipa de producție s-a inspirat din epoci complet diferite, plecând de la opera artistului satiric Ronald Searle și trecând prin animațiile clasice Disney din anii ’60, cum ar fi “101 Dalmațieni”.

Exploreaza subiecte similare:

Soul, One Hundred and One Dalmatians

Alte știri din cinema

Sezonul 2 al Shadow and Bone, popularul serial fantasy, a fost deja scris, confirmă producătorul

Primul sezon din Shadow and Bone este acum disponibil în streaming pe Netflix

John Wick: Chapter 4 îl cooptează pe actorul din It, Bill Skarsgård

Posibilul subiect al filmului - John Wick (Keanu Reeves), doritor să se răzbune pe Winston (Ian McShane) pentru trădare

Megan Fox, agent FBI pe urmele personajului jucat de Machine Gun Kelly

În primul trailer-ul de la Midnight in the Switchgrass vedem că nu e vorba de un film romantic

KINOdiseea ALTFEL în iunie, la Bucureşti

În prioada 19-20 iunie, la Bucureşti, publicul se va putea întâlni cu o selecţie a celor mai bune filme de la ediţia din 2020, la Opera Comică pentru Copii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makomomo pe 31 mai 2021 23:33
Bine ca nu mai sunt aia cu babardeala....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells