Animația O belea de cățel, despre loialitate, prietenie şi adevărata valoare a banilor

de Cinemagia în 13 Sep 2019
Are premiera pe marile ecrane pe 13 septembrie, în varianta dublată în limba română

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul animaţiei, regizorul Kevin Johnson este responsabil de povestea adorabilului Trouble, „O belea de căţel”, care - din 13 septembrie - îşi aşteaptă cu mic cu mare fanii la cinema, pentru a-i impresiona cu cele mai haioase aventuri ale sale, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Crescut în puf şi răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată şi fără nicio grijă în viaţa lui de zi cu zi, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă, atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău. Acesta este momentul în care Trouble începe să se descopere cu adevărat.

O emoţionantă poveste despre valorile importante în viaţă, O belea de căţel este o animaţie veselă, cu o cromatică încântătoare în care predomină teme precum loialitatea, prietenia şi adevărata valoare a banilor, precum şi impactul avut de aspectul financiar asupra comportamentului uman.

Producătorul filmului este John H. Williams, cel care a achiziţionat, dezvoltat şi ales distribuţia celebrului film de animaţie Shrek, producţia Dreamworks lansată pe marile ecrane în mai 2001, când a şi fost recompensată cu premiul Oscar pentru „Cea mai bună animaţie”.

Exploreaza subiecte similare:

Trouble

Alte știri din cinema

S-a stabilit care este cel mai bun film al secolului XXI

Criticul de film Peter Bradshaw de la The Guardian explică de ce There Will Be Blood este cel mai bun film din anul 2000 încoace

Stăpânul inelelor, producția rusească. Faceți cunoștință cu tovarășul Frodo Baggins!

Adaptarea romanului „Stăpânul inelelor” a fost făcută la finalul anilor 1980 pentru canalul Leningrad TV

Mai bun decât Game of Thrones?! Asta declară Jason Momoa despre noul serial See

Serialul este unul dintre cele nouă care vor apărea pe platforma de streaming Apple+ pe 1 noiembrie

Acțiune „old school” la FilmCafé

Scenele de luptă sunt executate fără CGI și fără dubluri, de către actorii înșişi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells