Angelina Jolie s-a îmbolnăvit. Nu mai promovează filmul Unbroken/De neînvins

de Gloria Sauciuc în 14 Dec 2014
Îmbolnăvirea ar putea fi o mişcare bună pentru Jolie, ţinând cont că actriţa a fost subiectul unor schimburi de email-uri deloc flatante, descoperite în urma spargerii serverelor Sony Pictures de către hackeri nord-coreeni

Multe lucruri stranii şi neaşteptate pot fi văzute pe Youtube, dar un videoclip în care Angelina Jolie îşi cere scuze că a rămas acasă din cauza îmbolnăvirii de vărsat de vânt pare să fie una dintre cele mai mari.

În videoclip, Jolie pare să nu-şi creadă sieşi înseşi - mai ales că în două săptămâni actriţa devenită regizoare ar trebui să participe la premiera lui Unbroken, cel de-al doilea film a cărui regie o semnează, ceea ce face tot episodul un inconvenient major.

Oricât de straniu ar părea, îmbolnăvirea ar putea fi o mişcare bună de imagine pentru Jolie, ţinând cont că actriţa a fost în centrul unor schimburi de e-mailuri deloc elogioase, descoperite în cadrul scandalului Sony Pictures din noiembrie. Dacă actriţa nu ar fi apărut în materialul video, care confirmă îmbolnăvirea de vărsat, ar fi fost de presupus că de fapt se fereşte de public după dezvăluirea conţinutului scandalos al e-mailurilor, lucru care ar fi atras, de asemenea, şi atenţia de la filmul în sine.

Să-i urăm, totuşi, sănătate lui Jolie: pentru o persoană adultă, vărsatul de vânt este ceva problematic.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, Unbroken, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 15 decembrie 2014 13:51
Daca bubitele de varsat de vant ale Angelinei nu s-au concentrat pe tricepsul ei stang luand forma unui tatuaj , eu unul nu le vad .:)
xerses pe 15 decembrie 2014 14:29
Si eu cred ca a fost o strategie pentru ea de a scapa de criticile numeroase...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells