Angelina Jolie, protagonistă într-un prequel al lui Alice in Wonderland

de Cristina Grigore în 31 Mai 2018
Pelicula Come Away va spune o poveste uimitoare, din care face parte și Peter Pan

Alice din Alice in Wonderland și Peter din Peter Pan vor avea parte de o aventură comună, alături de una dintre cele mai cunoscute figuri ale Hollywood-ului, Angelina Jolie. Potrivit Deadline.com, actrița a fost distribuită în drama fantasy Come Away, în care Alice și Peter sunt frate și soră, iar întâmplările descrise funcționează ca o poveste de origine a celor doi.

Jolie o va interpreta pe mama copiilor, în vreme ce David Oyelowo îl va juca pe tatăl acestora.

Filmul va marca debutul regizoral al lui Brenda Chapman (scenaristă și co-regizor al animației Brave). După cum menționează Deadline, Come Away a fost imaginat ca un prequel al poveștilor binecunoscute cu Alice și Peter.

Înainte ca Alice să pornească către Țara Minunilor, și înainte ca Peter sa devină Peter Pan, ei au împărțit același cămin, având părinți comuni. Când fratele lor cel mare a murit într-un accident de mașină, s-au văzut puși în situația de a-și salva părinții din spirala  deznădejdii și a disperării în care i-a aruncat drama pierderii primului lor copil. Însă misiunea lor este mai dificilă decât au crezut, iar singura soluție pare a fi evadarea într-un un tărâm imaginar, fantastic.

Filmările sunt programate să înceapă spre finalul acestui an, după ce Angelina Jolie va termina producția lui Maleficent 2.


Copyright foto: AFP.


Exploreaza subiecte similare:

Brenda Chapman, Angelina Jolie, David Oyelowo, Brave

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 31 mai 2018 13:30
Alta porcarie, mama alba si tata negru.
boghiu_andrei pe 31 mai 2018 22:28
La asta ma gandeam si eu.Peter Pan si Alice sunt albi din ce stiu:))Doar nu are cum sa fie el e tatal lor natural..vedem,

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells