Angelina Jolie, în vizorul lui Kenneth Branagh. Actriţa a primit un rol în remake-ul filmului Crima din Orient Express

de Cristina Grigore în 13 Iun 2016
Cea mai apreciată ecranizare a romanului Agathei Christie este cea din 1974, în regia lui Sidney Lumet

Un remake al celebrei adaptări, din 1974, a romanului Crimă în Orient Expres, al Agathei Christie, a fost anunţat în urmă cu aproape un an. Producătorii – Ridley Scott, Simon Kingberg (The Martian) şi Mark Gordon (Steve Jobs) l-au adus la cârmă pe Kenneth Branagh. Potrivit Deadline.com, a fost aleasă acum și o protagonistă celebră – în rolul ultra sociabilei americance, jucat de Lauren Bacall – actriţa Angelina Jolie.

Filmul va începe producția în toamnă, la Londra, iar repunerea în scenă a thriller-ului poliţist va putea fi urmărită pe marile ecrane din 10 noiembrie 2017.

Branagh mai are în orar şi un film de aventură, Artemis Fowl, pe când Angelina Jolie pregătește acum un film original pentru Netflix, triller-ul istoric First They Killed My Father, despre ororile regimului Khmerilor Roşii din Cambodgia.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, actor, Kenneth Branagh, Murder on the Orient Express

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 13 iunie 2016 10:39
Producatorii de la Hollywood, si nu numai, chiar au mari probleme de imaginatie daca ei continuă să meargă pe mâna remake-urilor când pe piață sunt atâtea cărți cu subiecte super ce ar putea fi ecranizate. Bleeeeah.....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells