Angelina Jolie a vizitat Liovul. Vizita a fost întreruptă de alarma antiaeriană

de Marina Florea în 2 Mai 2022
Luna trecută, ca emisar special, Jolie a vizitat Yemen-ul

Actrița Angelina Jolie a vizitat, sâmbătă, orașul Liov din Ucraina, mergând în gara orașului pentru a se întâlni cu oamenii izgoniți de acasă de războiul cu Rusia. O alarmă aeriană a făcut-o pe actriță să plece în grabă.

Angelina Jolie, de 46 de ani, este un emisar special al Agenției Naționale pentru refugiați a Națiunilor Unite, ce susține că peste 12,7 milioane de oameni și-au părăsit casele în ultimele două luni, cifră ce reprezintă circa 30% din populația Ucrainei de dinainte de război.

În timpul vizitei, Jolie s-a întâlnit cu voluntarii care lucrează cu refugiați, care i-au relatat că fiecare dintre psihiatrii care se ocupă de aceștia au vorbit cu până la 15 persoane pe zi. Mulți dintre cei aflați în gară sunt copii cu vârste între doi și 10 ani, așa cum relatează voluntarii.

„Mă aștept să fie în stare de șoc... Știu cum aceste traume îi afectează pe copii, știu cât contează ca cineva să le arate câ sunt importanți pentru noi, că vocile lor contează, știu cât de important este pentru ei”, a spus actrița.

La un moment dat, în timpul vizitei în gara din Liov, a gâdilat o fetiță îmbrăcată în roșu, care a râs cu plăcere, scrie Reuters. Actrița a făcut poze cu voluntarii și cu unii dintre copii.

Mai târziu, sirenele antiaeriene au început să sune, iar Jolie și echipa ei au părăsit gara în grabă, urcându-se în mașina care îi aștepta.

Luna trecută, ca emisar special, Jolie a vizitat Yemen-ul, unde se află milioane de refugiați de război.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells