Amploarea noului serial Stăpânul inelelor este „uluitoare”

de Cinemagia în 22 Sep 2020
Echipa de producție a serialului Stăpânul inelelor este atât de amplă încât până și mișcarea prafului este treaba cuiva

Noul Stăpânul inelelor, serial TV produs de Amazon, este atât de amplu încât se crede că cele cinci sezoane au costat 1 miliard de dolari. Morfydd Clark apare în rolul tinerei Galadriel și relatează: „Nu cred că se poate mai mult de atât!”. De origine galeză, aceasta a debutat în Saint Maud, iar acum joacă rolul tinerei Galadriel, cândva jucată de Cate Blanchett în trilogia lui Peter Jackson și în seria de filme The Hobbit. Amploarea serialului este atât de considerabilă încât Clark pare să nu își dorească să se mai întoarcă pe platoul unor producții atât de ample, scrie IndieWire. „Din multe puncte de vedere, eram cea mai fericită să joc în producții mici precum Saint Maud”, relata Clark într-un interviu recent cu NME. „Simt că mi-am făcut plinul de producții ample după Stăpânul Inelelor. Numărul (celor de pe platou - n.red) este, mereu, uluitor. Treaba unei singure persoane, de exemplu, este să vadă cum reacționează praful la urmele de pași și la respirație! Nu îmi imaginam, până acum, așa ceva. Cu excepția producțiilor Marvel, nu credeam că lucrurile pot ajunge la scara aceasta”.

„Treaba unei persoane, de exemplu, este să vadă cum reacționează praful la urmele de pași și la respirație”...

Clark este din nou pe platourile de filmare de la Stăpânul Inelelor, în Noua Zeelandă, după ce filmările fuseseră sistate din cauza pandemiei. Actrița s-a aflat, apoi, într-o carantină impusă împreună cu restul distribuției și a echipei de filmare, într-un mediu protejat, pentru ca producătorii să se asigure că aceștia sunt în siguranță din punct de vedere sanitar. „Este ciudat să te afli în carantină împreună cu oameni pe care abia i-ai cunoscut”, relatează Clark. „Dar cred că ne tratăm unii pe alții ca membri ai familiei. Desigur, mă mai enervează cineva câteodată, dar totuși ne înțelegem... nu avem de ales. Timpul acesta petrecut împreună cu distribuția se va dovedi util pe platou. Totuși, mă tem că publicul va vedea în ochii noștri că unele părți din film au fost filmate în carantină iar altele după...”

Clark relatează că, de multă vreme, a fost obsedată de seria de filme Stăpânul inelelor, și de aceea a fost foarte încântată atunci când Elijah Wood relata, pentru Indie Wire, că ar dori să reapară în rolul lui Frodo. „Aceste filme sunt legendare pentru mine. A trebuit să ma fac că uit ceea ce știam despre universul Tolkien de când am ajuns aici”, adăuga Clark. „Sincer, mi-a plăcut ceea ce a spus Elijah Wood pentru că sunt un mare fan al lui. Mi-ar plăcea ca fiecare (actor din vechiul film) să reapară aici”, relata Clark. „Este așa bine să fim susținuți de cineva ca ei”.

Serialul Stăpânul inelelor de la Amazon a fost dezvoltat de către John D. Payne și de către Patrick McKay. Producătorul J.A. Bayona, care a semnat Jurassic World: Fallen Kingdom semnează regia primelor două episoade, fiind și producător executiv. Alături de Clark, din distribuție mai fac parte Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi și Tom Budge. Amazon nu a făcut încă publică o dată a premierei.

Exploreaza subiecte similare:

Morfydd Clark, Cate Blanchett, John D. Payne, J.A. Bayona, Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, Saint Maud

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Theodor2011 pe 3 octombrie 2020 07:41
Abia astept sa vad serialul, in ciuda faptului ca nu urmaresc seriale (ci doar filme, serii, trilogii) Dar, fiind vorba de Lord of the Rings, al carui admirator sunt, am sa fac o exceptie. Se anunta a fi un serial de succes, tinand cont de faptul perioadei lungi de filmare si a bugetului urias alocat pt. realizarea productiei...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells