Amenințată cu moartea după rolul din Suicide Squad, Margot Robbie a dat mii de dolari pentru securitate

de Cristina Grigore în 5 Ian 2018
Partitura lui Harley Quinn a obligat-o să investească mult mai mulţi bani pentru a se feri de fanii cu manifestări extreme

Celebritatea are, adesea, şi aspecte mai puţin plăcute, cum sunt reacțiile exagerate ale fanilor la unele interpretări sau atitudini ale artiștilor. Actriţa Margot Robbie, catapultată rapid în elita starurilor de la Hollywood după apariția în filmul lui Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, a simțit acest lucru pe propria piele, după cum reiese din interviul acordat TheHollywoodReporter.com.

Margot a povestit că după rolul din Suicide Squad a început să primească ameninţări cu moartea, iar asta a făcut-o să plătească mult mai mulţi bani pentru a se putea simţi în siguranţă. În consecinţă, s-a orientat tot mai mult spre producţiile de buget mare, ce-i asigurau o remunerație pe măsură.

„Sunt o mulţime de lucruri pe care le înveţi pe parcurs, cum ar fi acela că, când primeşti ameninţări cu moartea, e înţelept să ai o echipă de securitate pentru a verifica istoricul acelora care le trimit. Să se intereseze de posibile acte de violenţă, deoarece este necesar să ştii dacă ai nevoie de gărzi de corp când mergi la anumite evenimente”, a explicat actriţa.

„Fiecare analiză de acest fel, în scopuri de securitate, costă în jur de 2000 de dolari. Deci trebuie să iei acest lucru în considerare când te implici în aşa ceva. Pentru că este un alt fel de carieră. Trebuie să ai mereu un contract ce îţi poate susţine un asemea stil de viaţă. Nu mai poţi face filme independente toată viaţa, pentru că a existat o producţie care a schimbat totul şi acum trebuie să îţi poţi permite să poţi investi în siguranţa ta. Mi-ar fi plăcut, însă, ca cineva să-mi fi explicat aceste lucruri înainte. Nu aş mai fi fost la fel de afectată de poziţia în care mă aflu pentru că aş fi ştiut la ce să mă aştept”, a mai spus aceasta.

Deşi susţine că ameninţările primite au făcut-o să se orienteze şi mai mult spre blockbustere, Robbie nu exclude dintre proiectele sale nici filmele de bugete ceva mai modeste, dar în care are un rol central, sau de anvergură (I, Tonya, de exemplu, al cărui buget de producție a fost de 11 milioane de dolari). Actriţa nu a renunţat nici la Harley Quinn, pe care o va interpreta din nou atât în Suicide Squad 2, cât şi în spin-off-ul Gotham City Sirens.

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, Suicide Squad, The Wolf of Wall Street

Alte știri din cinema

Ce rol va juca DiCaprio în noul film al lui Tarantino

Acţiunea filmului este plasată în anul în care actriţa Sharon Tate a fost ucisă de către clanul Manson

Scarlett Johansson, despre filmul Black Widow: „Trebuie să fie ceva total diferit”

Actriţa a vorbit pentru prima dată despre proiect şi este entuziasmată de multele direcţii în care ar putea-o lua această poveste de sine stătoare a personajului

Corneliu Porumboiu, în secțiunea „Forum” a Festivalului de Film de la Berlin

Cea mai „îndrăzneaţă” secţiune a Berlinalei a selectat filmul Fotbal Infinit (Infinit Football)

Colecția Johnny Hallyday, legenda rock-ului francez, la TV5Monde

Pentru a-l mai avea alături pe Johnny Hallyday, după plecarea sa din 5 decembrie, anul trecut, TV5MONDE vă propune, în ianuarie, un program special ce include trei filme în care artistul francez a jucat și un interviu-documentar.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 5 ianuarie 2018 21:57
Frumoasa faptura cum s-o ameninti cu moartea.
alexandra_oprisan pe 7 ianuarie 2018 16:44
uau, nu ma asteptam la asta. Sunt fel si fel de oamenii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells