Amber Heard, slăbiciunea lui Johnny Depp

de Gloria Sauciuc în 23 Nov 2011
Amber Heard, slăbiciunea lui Johnny Depp

The Rum Diary/Jurnalul unui iubitor de rom (2011) ne va prilejui din 25 noiembrie întâlnirea cu senzuala Amber Heard, în rol de obiect al tuturor dorinţelor (sintagmă pe care Woody Allen o foloseşte când explică actriţelor sale profilul exact al personajului feminin pe care trebuie să-l joace), bombă sexy, blonda seducătoare, senzaţia feminină a filmului şi atributele ar putea să continue în acelaşi stil, fără să exagerăm câtuşi de puţin.

Poate viitoarea Scarlett Johanson, întrucât are (cel puţin în The Rum Diary) acelaşi stil calin de joc, dar şi fizicul ei creează similitudini cu mult mai celebra actriţă, Amber l-a atras pe Johnny Depp, care a avut cuvântul final (în calitate de producător şi protagonist al Jurnalului unui iubitor de rom) în alegerea ei pentru rolul languroasei Chenault. „Arată ca un star al anilor ’50, dar are un mister şi o poezie care te fac să-ţi pui multe întrebări despre ea, pe care în mod normal nu le-ai pune...”, declara (l-o fi auzit Vanessa Paradis?) Johnny Depp.

Dincolo de această calitate – de femeie inabordabilă – care l-a atras pe Depp la Amber Heard, mai e ceva, despre care regizorul Bruce Robinson a menţionat. „Când a trebuit să distribui rolul frumoasei Chenault, am căuat pe cineva extrem de lasciv”, spune regizorul Bruce Robinson. Aceasta trăsătură corespunde unei mărci personale a actriţei Amber Heard, care de multe ori a jucat adolescente precoce sexual (Friday Night Lights (2004), Alpha Dog (2006), Hidden Palms(2007), Never Back Down (2008)).

„În carte, Chenault e iubita lui Yeamon, dar în flm am transformat-o în iubita lui Sanderson (Aaron Eckhart) pentru mai multă tensiune dramatică. Întreaga carte e despre visul american, iar Chenault e atrasă de bărbatul care exploatează acest vis, iar Kemp (Johnny Depp) se îndrăgosteşte de ea pentru că e ca un vis de neatins”, spune regizorul de la The Rum Diary.

Amber Heard s-a născut pe 22 aprilie 1986, în Texas, şi provine dintr-o familie în care mama ei a lucrat pentru guvern, iar tatăl a fost un om de afaceri de succes. Heard renunţă la şcoală la vârsta de 17 ani şi se mută la New York pentru a lucra ca model. Totuşi, consideră modelingul nesatisfăcător, aşa că se mută din nou, de data aceasta în Los Angeles, pentru a urma o carieră în actorie. Câteva apariţii la TV şi figuraţie în filme de cinema duc la roluri mai mari pentru ea, până la apariţia importantă din North Country (2005).

În 2010 ocupă locul 13 în topul Maxim al celor mai hot femei din 2010.

Una dintre vorbele ei de duh - "Am muncit din greu să aduc ceva în plus rolurilor de femeie frumoasă. Consider asta o provocare".

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 23 noiembrie 2011 17:51
sa vedem ce va fi si de acest film . sunt sigur ca ceva rau nu este in niciun caz .
SakuraBlack90 pe 23 noiembrie 2011 18:39
Amber Heard este peste Scarlett Johanson ... mai precis cu 0.1m :)) In nici un caz nu o sa fie viitoarea SJ a depasit-o de cand s-a nascut .
"fizicul ei creează similitudini cu mult mai celebra actriţă" - pe naiba e ca si cum ai compara un chiwawa cu un pitbull

Amber iubeste masinile clasice "cu muschi" , armele si femeile... wtf si eu . Amber Heard = femeia/lesbiana ideala

Filmul este ok , dar nu atat de inteligent pe cat il lauda Johnny Deep....

dikembe pe 23 noiembrie 2011 22:37
dak tot le comparam,mie unu' imi place mai mult de amber,fizic vorbind
Jazz-Stalker pe 31 ianuarie 2012 17:38
deja ma plistiseste fumeia asta...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells