Amanda Seyfried, fiica lui Anne Hathaway în Les Miserables

de Cristina Grigore în 4 Ian 2012
Amanda Seyfried, fiica lui Anne Hathaway în Les Miserables

Amanda Seyfried (In Time) şi Taylor Swift (Valentine’s Day) au primit câte un rol în musical-ul pentru marele ecran inspirat de romanul lui Victor Hugo, Les Miserables, scrie TwitchFilm.com.

Seyfried o va interpreta pe Cosette, fiica prostituatei Fantine, iar Swift o va întruchipa pe Eponine, una din fiicele soţilor Thénardier, cei în grija cărora este lăsată Cosette. Pentru această partitură Swift le-a scos din cursă pe Lea Michele, Scarlett Johansson şi Evan Rachel Woods.

Chiar dacă Anne Hathaway, actriţa care va îmbraca hainele lui Fantine, este doar cu trei ani mai mare decât Seyfried, poveştile lor sunt plasate la mai mult de un deceniu una de cealaltă, fapt care îi permite acesteia din urmă să apară în rolul fiicei.

Se pare că regizorul noii adaptări a lui Les Miserables,Tom Hooper, este hotărât să nu folosească dubluri pentru vocile actorilor din film, aceştia urmând să-şi interpreteze singuri secvenţele muzicale. Ceea ce justifică ultimele adăugiri aduse distribuţiei, respectiv Swift, al cărei drum spre faimă a trecut prin muzica country/pop, dar şi al lui Seyfried, care are la activ studii de canto clasic.

În musicalul regizorului lui King’s Speech îi vei putea vedea, spre sfîrşitul acestui an, şi pe Hugh Jackman (ca Jean Valjean), Helena Bonham Carter, Russell Crowe şi Sacha Baron Cohen.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 4 ianuarie 2012 10:14
Amanda vad ca si-a luat avant dar sa ma ierte Dumnezeu pt ca eu cel putin nu o pot vedea altfel decat o adolscenta tembela deoarece a jucat de prea multe ori rolul asta. Asta chiar daca am vazut "In time" sau "Veronica Mars".
Parere proprie:are multe de facut sa scape de imaginea asta.Filmul asta poate fi un inceput,cu toate ca e un amestec CIUDAT de actori.

Bayard pe 4 ianuarie 2012 16:04
Deci toate cele 3 stiu sa cante.... ok, dar Jackman, Helena Bonham Carter?? Russel Crowe 100% nu poate :) la cat de ragusita ii e vocea :)
Cipp22 pe 4 ianuarie 2012 22:29
Si Jackman Stie sa cante. Cauta pe youtube clipuri de la Premiile Oscar pe care le-a prezentat el.
Beatryce pe 4 ianuarie 2012 21:01
interesanta combinatie de actori..sa vedem cum lucreaza impreuna..
page pe 5 ianuarie 2012 00:42
cam ciudat .Amanda Seyfried a devenit cea mai sexy blonda.
Bayard pe 5 ianuarie 2012 00:55
ai dreptate :)
alex_il_fenomeno pe 9 ianuarie 2012 14:26
cred ca va iesi ceva nemaipomenit , cu o asemenea distributie .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells