Allen v. Farrow, lansat luni, vine cu noi dovezi și dezvăluiri despre Woody Allen

de Marina Florea în 23 Feb 2021
Miniseria poate fi urmărită în România

În Allen v. Farrow, care a avut premiera pe 22 februarie pe HBO GO, Dylan Farrow (foto) stă de vorbă cu regizoarele Amy Ziering și Kirby Dick, explicând în detaliu despre acum faimoasele acuzații de incest la adresa regizorului Woody Allen, care era partenerul mamei ei, Mia Farrow. În primul episod, Mia vorbește public despre Allen pentru prima oară în zeci de ani. Dezvăluirile din mărturia mamei și a fiicei, susținute de prietenii familiei, descriu comportamentul nepotrivit al lui Allen la adresa micii Dylan.

Printre acuzații se susține că Allen, în chiloți, o mângâia pe Dylan-copil, atingând-o în mod nepotrivit. „Tot timpul eram sub puterea lui”, relatează Dylan despre Allen. „Mă vâna”.

Allen v. Farrow a fost filmat în secret timp de trei ani și caută să aducă noi dovezi și câteva știri bombă despre unul dintre cele mai vestite scandaluri de la Hollywood. Dylan a susținut prima dată în 1992 că Allen a abuzat-o sexual pe când avea 7 ani, detaliind punctul ei de vedere într-o știre din 2014 în The New York Times, și reiterând gestul în contextul #MeToo pentru Los Angeles Times în 2017, ceea ce a atras atenția publicului, atrăgând critici la adresa regizorului cândva celebrat.

Dylan Farrow își apără propria versiune după premiera docu-serialului Allen v. Farrow. „Mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, această revărsare de susținere înseamnă pentru mine mai mult decât pot spune”, susține ea pe Twitter. „Exprimarea adevărului este așa de grea, însă sper că și alți supraviețuitori care au urmărit episodul aseară vor ști că nu sunt singuri.” A adăugat: „Adevărul este ceva care să poată fi schimbat.” Ea speră că spectatorii docu-serialului din patru capitole se vor simți încurajați sa spună adevărul după ce vor urmări producția.

Allen a negat că s-ar fi comportat nepotrivit ori abuziv și a dat o declarație împreună cu soția sa Soon-Yi Previn la puțin timp după premiera documentarului, acuzând producătorii de a fi „colaborat cu familia Farrow și cu susținătorii lor”, numind serialul „un hit jalnic”.

Într-un interviu recent cu The Hollywood Reporter, Amy Herdy, producător de film de investigație la Ziering and Dick’s Jane Doe Films, susține că a cerut de două ori să ia interviu și lui Woody Allen. Echipei ei nu i s-ar fi dat niciun răspuns.

Sinopsis oficial

Creată de documentariștii Kirby Dick & Amy Ziering și Amy Herdy, miniseria în patru părți dezvăluie povestea unuia dintre cele mai cunoscute scandaluri: acuzațiile de abuz sexual la adresa lui Woody Allen, care o implică pe Dylan, fiica lui - care atunci avea 7 ani - și a Miei Farrow; procesul legat de custodia copiilor și relația lui Woody Allen cu fiica lui Farrow, Soon-Yi; dar și urmările controversate ale acestor evenimente în anii de după.

Cândva admirați pentru parteneriatul lor de pe ecrane și din afara ecranelor, viețile lui Farrow și Allen au fost fracturate irevocabil, iar familia lor extinsă a fost ruptă în două odată cu dezvăluirea publică a acuzațiilor de abuz sexual și cu disputele dure care au urmat.

Filmul este realizat de HBO Documentary Films, în asociere cu Impact Partners și Chicago Media Project, o producție Jane Doe Films Production. Regizat de Kirby Dick și Amy Ziering.

Exploreaza subiecte similare:

Allen v. Farrow, Woody Allen

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bethwalters pe 16 martie 2021 00:05
Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

wealthylovespell@gmail.com

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells