Alita, cyborg-ul cu suflet. Trailerul extins

de Gloria Sauciuc în 25 Iul 2018
Filmul va avea premiera pe 21 decembrie 2018

Cel mai nou trailer Alita: Battle Angel a fost dat publicităţii, după lansarea la Comic-Con în San Diego, oferind informaţii preţioase despre un nou şi captivant personaj, Alita, cu care vom face cunoştinţă deplină din 21 decembrie. Trezită la 300 de ani distanţă faţă de un moment cataclismic, Alita sfidează ordinea lucrurilor prin ceea ce este - posesoarea unei tehnologii de mult timp pierdute, o ameninţare pentru cei puternici care, în această lume postapocaliptică, îi elimină pe cei slabi. 

Adaptare live-action a manga-ului plasat într-o lume postapocaliptică, Alita: Battle Angel  e plasat câteva secole în viitor. Filmul arată o Alita abandonată care este găsită în Oraşul de Fier de către Ido (Christoph Waltz), un medic de cyborgi, care o ia pe Alita la clinica sa. Ulterior, medicul va fi copleșit de o descoperire la care nu se aștepta - Alita are un „creier” foarte uman, o inimă și un suflet, metaforic vorbind.

Atunci când aceasta se trezeşte, este într-un fel de amnezie de cyborg: nici nu îşi aminteşte cine este, nici nu recunoaşte lumea în care se află. Pe măsură ce Alita reuşeşte să se orienteze în noua ei lume şi pe străzile periculoase ale Oraşului de Fier, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios. „Unele lucruri trebuie să rămână uitate în trecut”, o sfătuiește Ido, când eforturile Alitei de a-și recupera amintirile rămân fără rezultat. 

Curând, pe urmele Alitei vor fi trimiși mai mulți vânători de recompense, jumătate oameni, jumătate cyborgi, una dintre luptele cele mai spectaculoase din trailer fiind cu mașinăria cu brațe ca niște harpoane.

Film cyberpunk, inspirat din manga lui Yukito Kishiro Battle Angel Alita, cu producţia semnată de către James Cameron şi Jon Landau, filmul are regia semnată de către Robert Rodriguez, după un scenariu de Cameron, Rodriguez şi Laeta Kalogridis. Kishiro a scris 30 de povestiri cu Alita personaj central, dar filmul a preluat numai trei dintre acestea, conform unei declarații a producătorului Jon Landau. Ochii măriți ai Alitei sunt o trimitere la modul de reprezentare grafică a manga-urilor japoneze.

Producţia şi premiera au fost amânate în mod repetat, datorită priorităţii acordate lui Avatar şi sequel-urilor acestuia.

Filmul o are pe Rosa Salazar în rolul principal, cu rolurile secundare jucate de Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley şi Keeran Johnson. 

Exploreaza subiecte similare:

Alita: Battle Angel, Christoph Waltz, Yukito Kishiro, Robert Rodriguez, Rosa Salazar

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 08:24
Vorbim deseori despre roboti si cat de bine pot fi ei creati pentru a ne inlocui in munca noastra de zi cu zi. Dar iata ca o tehnologie dusa la perfectiune ne poate face surprize, precum "Alita", cyborg-ul cu suflet.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells