Alita: Battle Angel, filmul produs de James Cameron, amânat pentru februarie 2019

de Cristina Grigore în 1 Oct 2018
Pelicula va ocupa locul lăsat liber de X-Men: Dark Phoenix

Una din lansările promițătoare anunţate pentru acest an, filmul Alita: Battle Angel, de a cărui producție și scenariu s-a ocupat, printre alții, și James Cameron, va ajunge pe marile ecrane abia anul viitor, în 14 februarie (Statele Unite), scrie Deadline.com.

Pelicula (deja la o a doua modificare a debutului) urma să fie lansată și la noi pe 21 decembrie. În calendarul Twentieth Century Fox ea va ocupa locul lăsat liber de X-Men: Dark Phoenix, a cărui lansare a fost amânată pentru 7 iunie 2019.

Filmul, inspirat din seria manga a lui Yukito Kishiro, spune povestea unui cyborg „cu suflet”, dintr-o lume postapocaliptică de secol 26. Rătăcită în Oraşul de Fier şi cu memoria afectată, Alita este salvată de către Ido (Christoph Waltz). Povestea ei, încercarea de a afla cine este de fapt şi ce poate face pentru a aduce o schimbare în lume, este una plină de aventură şi acţiune.

În rol central o vom vedea pe Rosa Salazar. Din distribuţie mai fac parte Jennifer Connelly, Eiza González, Michelle Rodriguez, Ed Skrein, Jackie Earle Haley şi Mahershala Ali. Regizorul filmului este Robert Rodriguez (Once Upon a Time in Mexico, Planet Terror).

Exploreaza subiecte similare:

Alita: Battle Angel, James Cameron, Christoph Waltz, X-Men: Dark Phoenix, Yukito Kishiro, Jennifer Connelly, Eiza González, Michelle Rodriguez, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Mahershala Ali, Robert Rodriguez, Once Upon a Time in Mexico, Planet Terror, Rosa Salazar

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 1 octombrie 2018 15:46
Neclar motivul amanarii acestei productii siintifico-fantastice care se-arata a fi ceva de calitate dat fiind faptul ca la realizarea ei si-a adus aportul si James Cameron, dar nadajduim ca la inceputul anului viitor sa il putem viziona.
Phantom_sub pe 1 octombrie 2018 21:43
Era prea ocupat decembrie, în aceeaşi lună şi chiar în aceeaşi zi urmând să apară: Aquaman, Mary Poppins, Alita, Mortal Engines, Bumblebee, Holmes and Watson, SpiderMan into The SpiderVerse, Welcome To Marwin. E o mişcare inteligentă din partea FOX.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells