Alicia Vikander: „Vreau să joc în cât mai multe filme Tomb Raider”

de Cristina Grigore în 7 Mar 2018
Actriţa a vorbit despre film şi transformarea în Lara Croft la evenimentul de lansare a peliculei organizat ieri, în Londra

Noua interpretă a Larei Croft, actriţa Alicia Vikander, s-a simţit atât de bine în pielea personajului, încât şi-ar dori să-l interpreteze în cât mai multe filme. Câştigătoarea de Oscar a oferit unele declaraţii de presă cu ocazia lansării de ieri, la Londra, a noii pelicule Tomb Raider. „Dacă publicul va dori mai multe filme din această serie, va fi cu siguranţă grozav să o pot reinterpreta pe Lara”, a declarat ea pentru site-ul britanic film-news.

În opinia lui Vikander, este momentul perfect pentru un nou film Tomb Raider – după cel de acum 17 ani, în care protagonistă a fost Angelina Jolie – datorită schimbărilor curente de la Hollywood, declanşate de mişcări precum #MeToo şi #Time’s Up. Actriţa speră că un eventual sequel al filmului va aduce în distribuţie mai multe actriţe.

„Se pare că trăim vremuri în care, dacă semnalezi o problemă, oamenii chiar ascultă, ceea ce este nemaipomenit”, a subliniat Vikander.

Legat de film, starul a menţionat că a fost nevoie de patru luni de antrenamente intense pentru ca, la filmări, să arate ca o adevărată eroină de acţiune: „Ne-am dorit ca imaginea Larei să fie una cât mai realistă. Am vrut, de asemenea, să ne asigurăm că tot ceea ce face, fizic, se poate întâmpla. Eu nu am o statură impunătoare, aşa că mă uitam la atletle şi cascadoarele cu care lucram şi îmi ziceam «Vreau să arăt şi eu aşa!»”, a mai povestit actriţa.

Tomb Raider se lansează la noi pe 16 martie.

Copyright foto - Tim P. Whitby/Getty Images

Exploreaza subiecte similare:

Alicia Vikander, Tomb Raider

Alte știri din cinema

Chris Evans renunţă la Captain America după Avengers 4. Cine l-ar putea înlocui

Pe viitor, Captain America ar putea „renaşte” prin intermediul unei figuri binecunoscute fanilor

Steven Spielberg crede că filmele produse de platformele de streaming nu merită Oscarul

„Mi se pare că, odată ce ai acceptat formatul TV, [...] poţi concura la premiile Emmy, nu la Oscaruri”, a spus cineastul

Gala Premiilor Gopo - marți, 27 martie

Evenimentul care răsplătește anual performanța din filmul românesc va fi transmis în direct de la ora 20.00 pe TVR 2

Cât de puternic este Thanos? Răspunsul vine de la regizorul lui Avengers: Infinity War

Joe Russo ne oferă măsura avantajelor pe care le are villain-ul în faţa Răzbunătorilor şi a aliaţilor acestora

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells