Alicia Vikander vorbeşte despre Tomb Raider, odată cu lansarea noii imagini din film

de Cristina Grigore în 14 Iul 2017
Tomb Raider se lansează în cinematografele noastre pe 16 martie 2018

Lara Croft, una dintre cele mai populare eroine a unui joc video, se pregăteşte să revină pe marele ecran, cu un look nou şi promiţător, dat de o tânără actriţă în vogă – Alicia Vikander.

Am văzut deja cât de bine se potriveşte silueta – aparent fragilă, însă puternică – a actriţei pentru rolul aventurierei pasionate de artefacte, însă noua imagine din Tomb Raider, lansată de Entertainment Weekly, vine să pecetluiască această idee. Vikander şi-a intrat, se pare, perfect în personaj şi este captivată – după cum a şi mărturisit pentru publicaţia amintită – de rol.

„Lara are multe calităţi - este neînfricată, dură, curioasă, inteligentă – însă nu i-au fost oferite şi situaţiile necesare pentru a le exploata”, a spus actriţa despre prequel-ul în care este protagonistă. „Ea nu şi-a început încă aventura. Crede că este un viitor om de afaceri cu un plan propriu, special, adaptat culturii moderne a Londrei suburbane, când se loveşte de un pachet nou de informaţii. Acesta este începutul”, arată Vikander.

Starul lui Ex Machina a dezvăluit şi ce a însemnat pentru ea un astfel de rol: „Sunt atrasă emoţional de interpretări total diferite de cele de până acum. Acest lucru, clar, mă entuziasmează mai mult. Până acum am făcut mai mult drame şi producţii independente, însă nici nu mai ştiu de câte ori am urmărit filme ca Indiana Jones sau Mumia. Iubesc să pot participa la aceste călătorii de amploare şi să pot face rolurile de acţiune pe care le-am visat toată copilăria”.

Tomb Raider se lansează în cinematografele noastre pe 16 martie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Tomb Raider, Alicia Vikander

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells