Alice Eve, în distribuţia lui Into Darkness. Vezi care este partitura ei

de Cristina Grigore în 11 Dec 2012
Alice Eve, în distribuţia lui Into Darkness. Vezi care este partitura ei

Posterul Star Trek şi trailer-ul filmului au fost lansate săptămâna trecută, iar atenţia presei de peste ocean a fost direcţionată către noua producţie din apreciata serie SF printr-o recentă proiecţie a primelor nouă minute ale filmului în format IMAX. Astăzi, noi informaţii despre poveste şi distribuţie sunt dezvăluite, alături de o nouă imagine din film.

Potrivit IGN.com, actriţa Alice Eve a fost distribuită în rolul lui Carol Marcus, personaj cunoscut fanilor din Star Trek II: The Wrath of Khan drept o veche iubită de-a Căpitanului Kirk şi mama fiului său, David. Acest lucru sporeşte şi mai mult misterul poveştii imaginate (printre alţii) de Roberto Orci şi Alex Kurtzman, ţinând cont de prezenţa lui Khan în aceasta (evenimentele din acest film au loc cu decenii înainte de apariţia celor legate de Khan şi Marcus din Wrath of Khan).

Între timp, cei care au participat la proiecţia celor nouă minute ale filmului proiectate de compania lui J.J. Abrams, Bad Robot Production, au declarat că au văzut în film kingonieni: „Am văzut Klingonieinii. Au într-adevăr aceleaşi încreţituri proeminente ale frunţii, dar sunt lipsiţi de piercingurile ornamentale şi părul de pe faţă din seria originală”, a scris pe Twitter unul dintre membrii companiei Bad Robot.  „Există 14 klingonieni în film, însă doar doi au replici şi sunt singurii care îşi scot căştile”, a mai notat acesta.

Şi numele antagonistului peliculei, interpretat de Benedict Cumberbatch, a fost dezvăluit. Este vorba de John Harrison, el fiind prizonierul din nou-lansata fotografie, în care mai apar Spock (Zachary Quinto) şi Căpitanul Kirk (Chris Pine). Cum în Star Trek nu există nici un personaj major cu acest nume, speculaţiile multor fani duc spre ideea că acesta ar fi un detaliu ce distrage atenţia de la adevărata identitate a acestuia.

Un trailer Into Darkness este aşteptat pe 17 decembrie. Lansarea în cinematografele româneşti a filmului va avea loc pe 17 mai 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 11 decembrie 2012 18:55
O data cu intoarcerea in timp din primul film cursul normal al evenimentelor s a schimbat total..practic totul a inceput de la zero asa ca ce legatura cu "evenimentele din acest film au loc cu decenii înainte de apariţia celor legate de Khan şi Marcus din Wrath of Khan"?
Costirik pe 11 decembrie 2012 18:57
alta realitate,aventuri noi si diferite;)
Bayard pe 11 decembrie 2012 20:53
Eu intotdeauna sunt de parere ca orice modificare a liniei temporale este o greseala si pana la urma un truc ieftin.
alex_il_fenomeno pe 3 ianuarie 2013 18:14
Interesant rol, dar cred ca intra in contradictie cu povestea pana la acel punct.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells