Alfonso Cuarón şi Martin Scorsese, printre regizorii nominalizaţi la premiile Asociaţiei Regizorilor Americani

de Cristina Grigore în 8 Ian 2014
Este prima nominalizare la premiile Asociaţiei pentru regizorul mexican

Asociaţia Regizorilor Americani şi-a anunţat ieri nominalizaţii pentru Cea mai notabilă reuşită regizorală în lungmetraj pe 2013, scrie TheWrap.com. Cei nominalizaţi sunt Alfonso Cuarón pentru Gravity, Paul Greengrass pentru Captain Phillips, Steve McQueen pentru 12 Years a Slave, David O. Russell pentru American Hustle şi Martin Scorsese pentru The Wolf of Wall Street.

Este prima nominalizare la premiile Asociaţiei pentru Cuarón, Greengrass şi McQueen. Lipsesc de pe lista finală a nominalizaţilor nume care s-au aflat la cârma unor producţii aclamate de critici şi considerate a avea şanse mari la Oscaruri: fraţii Coen (Inside Llewyn Davis), Spike Jonze (Her) sau Alexander Payne (Nebraska).

De cele mai multe ori, câştigătorul premiului Asociaţiei Regizorilor Americani a coincis cu cel ales ulterior de membrii Academiei Americane de Film pentru Cel mai bun regizor. Există însă şi excepţii: anul trecut, Ben Affleck a câştigat premiul pentru lungmetraj cu Argo, însă nu a intrat pe lista finală a nominalizaţilor la regie.

Exploreaza subiecte similare:

Alfonso Cuarón, Gravity, Paul Greengrass, Captain Phillips, Steve McQueen, 12 Years a Slave, David O. Russell, American Hustle, Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, Inside Llewyn Davis, Her, Nebraska, Alexander Payne, Ben Affleck, Argo

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Fourleaf22 pe 9 ianuarie 2014 17:42
Nu prea pot să înțeleg de ce e David O. Russel peste tot. American Hustle e Argo de anul acesta, overrated până în măduvă.
alex_il_fenomeno pe 15 februarie 2014 21:03
Si cine stie unde va mai ajunge acest regizor mexican...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells