Alexander Skarsgård, într-o bătălie a binelui cu răul în trailerul The Stand, după Stephen King

de Marina Florea în 10 Oct 2020
Va fi oare The Stand o nouă adaptare de succes a operei maestrului horror?

La noul New York Comic Con, ce a avut loc ținut anul acesta într-un mediu virtual, CBS All Access a ținut o conferință pentru noul serial The Stand, de nouă episoade, inspirat din romanul lui Stephen King. Serialul va avea premiera joi, pe 17 decembrie, iar noile episoade vor fi difuzate în fiecare săptămână pe platforma de streaming. În timpul conferinței, a fost dat publicității trailerul pentru serialul în care joacă numeroase staruri. Dacă urmărim trailerul, putem vedea masa rotundă la care au participat actorii Whoopi Goldberg, James Marsden, Greg Kinnear, Odessa Young, Jovan Adepo, Amber Heard și Owen Teague, alături de producătorii executivi Benjamin Cavell și Taylor Elmore.

The Stand este o poveste apocaliptică în care Goldberg joacă rolul Mamei Abigail, o femeie de 108 ani care trebuie să salveze restul omenirii alături de cei câțiva supraviețuitori ai unei epidemii globale - o temă foarte potrivită momentului. Alexander Skarsgard joacă rolul lui Randall Flagg aka the Dark Man, care are puteri supranaturale și care este întruchiparea celor mai negre coșmaruri ale celorlalți supraviețuitori. Romanul lui Stephen King a mai fost adaptat într-un miniserial pe ABC cu Ruby Dee în rolul Mamei Abigail și cu Jamey Sheridan în rolul lui Randall Flagg. Versiunea de atunci a câștigat o nominalizare la Emmy pentru Cel mai bun miniserial , câștigând premii pentru machiaj și mixaj sonor.

Cavell este showrunner-ul noii adaptări. El mai are în palmares drama procedurală SEAL Team printre celelalte filme semnate numărându-se Justified, Homeland și Sneaky Pete. Producătorul executiv Elmore se află printre coautorii scenariului de la Justified, pe lângă creditele pentru Cold Case și Limitless.

Romanele lui Stephen King au avut ecranizări de succes comercial în ultima vreme. Adaptarea în două părți a romanului său It, cu clovnul malefic în prima plan, a fost un hit care spune povestea luptei împotriva unui demon care își schimbă forma și se hrănește din moartea și suferința umană. De curând, Castle Rock de la Hulu și Mr. Mercedes de la DirectTV au fost alese dintre titlurile lui King.

Exploreaza subiecte similare:

stephen king, Alexander Skarsgård, Whoopi Goldberg, The Stand, Greg Kinnear, Odessa Young, Jovan Adepo, Amber Heard, Owen Teague, Ruby Dee, Jamey Sheridan, Justified, Homeland, Sneaky Pete, Cold Case, James Marsden

Alte știri din cinema

Joker-ul: de ce este el unul dintre cei mai mari inamici ai lui Batman

Detalii despre captivantul Joker şi magistrala interpretare a lui Heath Ledger

Knives Out va avea mai multe continuări. Cine a pus mâna pe contractul de aproape 500 milioane de dolari

Singura constrângere contractuală este ca Daniel Craig să joace în sequel-uri

Cumberbatch face apel la președintele Biden să închidă închisoarea Guantanamo

„Au suferit destui”, spune actorul după lansarea filmului The Mauritanian

Serialul dramă Pe viață (For Life), din 12 aprilie, la AXN

Drumul de la o condamnare pe viață la o carieră în avocatură - povestea lui Isaac Wright Jr., sursa de inspirație pentru serialul Pe viață (For Life)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
filmonline pe 11 octombrie 2020 18:58
Descărcați aici o copie excelentă a filmului HD4K 2020-2021
Puteți vedea acest film complet în calitate pe acest site: DEPELISPLUS-TV.BLOGSPOT.COM

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells