Alex Pettyfer şi Dianna Agron s-au despărţit

de Cristina Grigore în 21 Feb 2011
Alex Pettyfer şi Dianna Agron s-au despărţit

S-au întâlnit pe platourile de filmare ale I Am Number Four şi s-au îndrăgostit. Însă idila lor, savurată de presă şi de fani, nu a ţinut prea mult. La mai puţin de un an de când sunt împreună, Alex Pettyfer şi Dianna Agron au hotărât să pornească pe drumuri diferite.

UsMagazine.com a aflat că actriţa de 24 de ani s-a mutat, săptămâna trecută, din locuinţa pe care ea şi Pettyfer (20 de ani) o împărţeau. O schimbare radicală faţă de speculaţiile presei de acum două săptămâni, când se bănuia că cei doi s-au şi logodit.

„Este o femeie minunată şi are eleganţa aceea clasică, a actriţelor din filmele de epocă. Este extraordinară”, declara actorul în ianuarie. Şi Agron era la fel de topită după iubitul său, ea declarând revistei Sugar: „Poate că Alex se vede pe sine ca un tip dur, dar este de fapt foarte drăguţ în realitate”. Însă tot ea concluzionează: „Cred că este important să existe păreri diferite în orice relaţie. Nu mi-aş dori să-mi dau întâlnire cu o copie a mea la indigo. Ar fi chiar plictisitor”.

După o relaţie despre care bănuim că nu a fost tocmai plictisitoare, cei doi frumoşi ai Hollywood-ului pot fi văzuţi, fericiţi şi zămbitori (pe alocuri), în SF-ul de acţiune al lui D.J. Caruso, ce a debutat în acest week-end şi pe marile noastre ecrane.

Taguri:  actor, D.J. Caruso

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 21 februarie 2011 12:23
Inca una maaaaa \:D/
jude pe 21 februarie 2011 14:30
nimic nu e stabil la hollywood...se indragostesc, se despart, divorteaza..putini sunt norocosii care imbatranesc impreuna...
cris_strike pe 30 martie 2013 21:43
asa este corect ! :)*
IASI-CITY.RO pe 21 februarie 2011 17:11
:)))
alex_il_fenomeno pe 22 februarie 2011 18:30
au fost si cupluri mai mari , chiar casatorite , care au sfarsit despartite , asa ca aceasta nu este mare lucru ...
darayawaus pe 27 februarie 2011 00:31
Imi pare rau pentru ei. Glumesc, ma doare undeva! Nici nu-i cunosc (desi pe el cred ca l-am vazut intr-un film cu McGregor). Dar ce-i cu stirea asta? Pe cine concuram? Click, Libertatea sau CanCan?
Margareta:D pe 7 mai 2011 16:43
:))Mai vedetele astea de la hollywood azi le vezi cu cineva impreuna maine cika...sau despartit ...:O..ehh asa e si la noi la romani..:DAsa e lumea mondena:D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells