Alătură-te trupei de Eroi de sacrificiu

2 Aug 2010
Alătură-te trupei de Eroi de sacrificiu

MediaPro Distribution lansează o provocare îndrăzneaţă pentru toţi curajoşii din România, pentru dependenţii de filmele de acţiune încărcate cu adrenalină. Despre actorii din The Expendables/Eroi de sacrificiu ştim deja că sunt mai mult decât cool, dar vrem să ştim ce te face pe tine special? Ce arme de seducţie ai? Cu ce îi faci praf pe toţi? Ce te scoate din mulţime?  
 
Fie că eşti bărbat sau femeie, intră pe site-ul www.chooseyourweapon.ro şi arată-ne cu ce te mândreşti, fie că este vorba de muşchii tăi lucraţi cu sacrificiu, iubitul sau iubita care întoarce toate privirile, sutele de cai putere sau un super tatuaj. Cei mai originali participanţi vor avea parte de premii speciale The Expendables/ Eroi de sacrificiu.
 
Intră pe www.chooseyourweapon.ro până pe 31 august şi înscrie-te la concurs postând un mesaj prin care să ne spui care îţi sunt armele şi să ne convingi că eşti foarte cool! Câştigi extra puncte dacă ne dai, drept dovadă, un link către fotografii personale sau un filmuleţ cu tine.  
 
Celebri pentru curajul nebun şi setea lor de luptă, eroii noştri arată bine, au replici tari, femeile roiesc în jurul lor şi sunt invidiaţi de bărbaţi. Iar acum, în premieră absolută, se înarmează toţi din cap până în picioare şi aduc pe marile ecrane o operaţiune explozivă, într-un film dur şi plin de acţiune: The Expendables/ Eroi de sacrificiu.  
 
Cea mai recentă producţie semnată de Sylvester Stallone a reuşit să adune, în premieră absolută, toate numele consacrate ale actorilor de acţiune de la Hollywood, echipa de şoc fiind formată din însuşi Sylvester Stallone alături de Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews, Mickey Rourke, Bruce Willis şi mulţi alţii. Actorul din Rambo a reuşit să-l determine chiar şi pe guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger,  să accepte o apariţie în filmul său.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius_em pe 2 august 2010 15:41
Arnold Jvartzanegar si Brus Uilis sunt cameo, au aparitii scurte in film. E o lipsa de respect fata de public sa fie pusi pe afis.
TyR3m pe 2 august 2010 16:00
mrius dute si impuscate ..se pare k nu ai pik de respect fata de ,,veteranii filmelor ,,..si invata sa scrii (repeta clasele 1-4)
ZaSpecialist pe 2 august 2010 17:35
marius_em , esti o rusine pentru tara asta cu gramatica ta de nota 10
StefanDo pe 2 august 2010 17:40
o fi vreo vreo diferenta intre ZaSpecialist si Brus Uilis? :(
Kalrak pe 2 august 2010 18:26
Cu Brus Uilis sau fara, imi este indiferent daca apare Jvartanegar, nu apar Van Dammne, Rutger Hauer, Sigourney W, in schimb apar unii de care nici nu am auzit.
Cand vb de gramatica lui marius_em si va referiti la faptul ca nu a scris corct englezeste gramatical numele celor amintiti, sunteti toti niste retarzi care nu scot capul din parte dorsala, StefanDo in capul listei, care ar fi trebuit sa se prinda de pe acum cand e vb de o gluma sau o mica biza, sa fim seriosi este un film cu pensionari care inca mai cred ca pot sa prinde muste cu o pereche de chopstix.
On topic, o respiratie nucleara, flecma bonica si gaze naturale lacrimogene.

StefanDo pe 2 august 2010 18:59
poate-ar fi trebuit tu sa te prinzi ca unu' care se cheama zaspecialist n-ar trebui sa critice "gramatica" altuia care zice de uilis ;)

kalrak, in curand o sa introducem o lista de useri carora nu li se permite sa comenteze. nu esti chiar in capul ei, dar tot loc de cinste ai

Kalrak pe 2 august 2010 21:01
Mea culpa Stefan Do(si asta nu are nici o legatura cu lista/pur si simplu fac alt cont the baby of Kalrak, acum inteleg commentul tau, doar ce ma trezisem and uol dat sit) , in legatura cu lista facetio publica, mama si asa nu ar sti despre ce e vb dar cand ar vedeao s-ar umfla pipota in ea lmao :-))
--- pe 2 august 2010 23:58
Astept filmul, pare promitator.
Si asa mai off: Mr. Kalrak, in primul rand sterge-ti vocabularul pe picioare inainte sa postezi si in al 2-lea rand, sunt sigur ca acea lista va fi pe baza de IP so, daca nu ai IP rotabil poti sa faci tu cati bebelusi vrei ca tot nu vei posta.

Si Stefan, tot respectul, dar cred ca ZaSpecialist si-a pus la misto numele, la fel cum a facut si marius cand a pocit numele actorilor. Daca n-au fost la misto, atunci mi-e mila de amandoi.

rizea.alex70 pe 3 august 2010 00:28
Abia astept sa apara sper sa fie bun la cati actori de top are...
alex_il_fenomeno pe 3 august 2010 08:41
o initiativa buna , cu aceste premii ;)
kakapiciu pe 3 august 2010 10:40
As vreau eu sa ma alatur dar nu prea pot.
hazzard pe 3 august 2010 10:44
bai...ce plm ...brus uilis? uita-te mai sus la actori sa vezi cum se scrie :))))brus uilis =))))
marius_em pe 3 august 2010 11:33
Of, terminati-o bai! Spuneam de Willis si Schwarzenegger (happy now? mi-a placut ca m-a corectat unul care scrie "dute si impuscate"), spuneam ca astia sunt cameo. Adica au aparitii de un minut, doua, cu o replica, doua, sau chiar nici una. Pe afisul original, in engleza, nu sunt trecuti, dar sunt pe cel in romana. Acuma spuneti-mi voi daca publicul roman nu e luat de prost. Bine, nu stiu de ce ma mir.
fsds pe 3 august 2010 13:05
ce plm cauta dolph londgren in filmu asta ? mai lipsea seagal :))
Kalrak pe 3 august 2010 13:53
@fsds ai dreptate dc nu l-au cooptat si pe Seagal nu imi dau seama, unde mai pui ca pe Bruce Lee puteau sa il faca pe calculator, a creat Cameron o planeta, faceau si aia un BL, plus ca in Terminator S, asa aparesi Arnie.
marius_em pe 3 august 2010 14:14
Seagal va juca in Machete, un film cu adevarat badass. Pacatul lui Seagal e ca s-a luat tot timpul prea in serios, de unde si imaginea de cocalar. Dar cred ca in Machete ii va sta bine.
casutza pe 3 august 2010 16:36
sper ca o sa fie un film bun
LAwl pe 3 august 2010 17:32
Brus Uilis =)))
thx2k5 pe 3 august 2010 20:44
Premiera mondiala a filmului LIVE aici :http://arnold.ro/wps/?p=422

Moderatori, numai stergeti posturile ca este strict in interesul fanilor!!!

marius93 pe 4 august 2010 07:55
:)
thx2k5 pe 6 august 2010 16:34
Saptamana viitoare este nebunia anului - The Expendables: Eroi de sacrificiu! Concurs online cu tricouri originale filmului aici: www.arnold.ro/wps/?p=441
reitzer aurica pe 13 august 2010 00:56
nuam ce sa spun de arnold de stivan segal si de gean claude vandamme sunt preferatimei si de toni jaa dar nu ca inegalabilul de jet li ieu cum am urmarit filmele de toate filmele ale lui mam indragostit si acum dea beastept sa ilvad ce cel nou ca nu aparut la noi la israel pe cinema si astept cu nerabdare cu freferati mei adica arnold stalon pecei lanti nu icunosc dar cu stima si respect jet li
reitzer aurica pe 13 august 2010 01:23
bravo lui jet li ca avut mare ambitie sa de vina un erou asa cu iel aindurerat multe dureri de la virsta de 8 ani pina acum de virsta de 44 de ani ie mai tare decit brucc lee asta va spun sincer pentru ca ieste maistru nu ca iel totul fals dece sa dea mare cu nume le lui in rest nimic nu avea bruce lee nam nimic cu iel dar nu miaplacut nicodata de bruce lee miera antipatic jet li afost copiil pa linga brucee lee dar ajuns unde avrut iel bravo lui baiat destept si multumesc mult lui jet li pentru autograf lui il iubesc mai mult pentru autpgraf lui aurica

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells