Aladdin a devenit cel mai de succes film din cariera lui Will Smith

de Cristina Grigore în 3 Iul 2019
Starul a mulțumit fanilor din întreaga lume într-un clip postat pe contul său de Twitter

Remake-ul live action al Disney ajuns pe marile erane, Aladdin, a cucerit box-office-ul cu cele 878 milioane de dolari obținute până acum în toată lumea, însă a marcat și un record pentru Will Smith, interpretul Duhului din Lampă.

Pelicula regizată de Guy Ritchie a devenit cea mai de succes din cariera actorului, lucrul pentru care acesta a ținut să mulțumească publicului din întreaga lume (în cât mai multe limbi posibil), într-un clip postat pe contul său de Twitter.

Smith a ținut să spună și că este recunoscător pentru faptul că a obținut o astfel de realizare după atâția ani „pe baricade” – are peste 30 de ani de carieră, ce include blockbustere precum Independence Day, Men in Black, Hancock.

Interpreta din film a prințesei Jasmine, actrița Naomi Scott, a replicat cu umor la postarea lui Smith și a spus că Aladdin este și pentru ea cel mai de succes film din carieră.

Pe Will Smith îl vom auzi anul acesta în animația Spies in Disguise (alături de Tom Holland) și îl vom vedea anul viitor într-o producție îndelung așteptată – partea a treia a francizei Bad Boys, intitulată Bad Boys for Life.

Exploreaza subiecte similare:

Naomi Scott, Guy Ritchie, Will Smith, Tom Holland, Aladdin, Independence Day, Men in Black, Hancock, Spies in Disguise, Bad Boys for Life

Alte știri din cinema

Trailer sumbru pentru Materiile întunecate: personaje malefice, daimoni, urși vorbitori

În centrul întregii povestiri este tema răpirilor de copii, răpiri organizate instituțional, așa cum prezintă un personaj: „Uneori, copiii dispar pur și simplu...”

Primul trailer pentru The Witcher de la Netflix vine cu spadasini, monștri și magicieni

„Cred că publicul va fi impresionat de câți monștri am reușit să concepem și cât de bine se integrează aceștia în poveste”...

Jessica Chastain și-a dorit ca It Chapter Two să fie „Carrie pe steroizi”

Continuarea peliculei horror se va lansa în cinematografele noastre pe 6 septembrie

Premierele săptămânii

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny987 pe 4 iulie 2019 15:55
Ati avut dreptate ca va ajunge la miliard.Abia dupa ce l-am vazut mi-am dat seama de potentialul financiar al filmului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells