Al Pacino, faimos producător muzical condamnat pentru crimă

de Cristina Grigore în 9 Oct 2010
Al Pacino, faimos producător muzical condamnat pentru crimă

După filmul de televiziune pentru HBO, You Don’t Know Jack, în care îl interpreta pe doctorul Jack Kervokian, un susţinător al eutanasiei (rol care i-a adus şi un premiu Emmy), Al Pacino va juca într-un biopic despre producătorul muzical Phil Spector, condamnat, anul trecut, la închisoare pentru crimă. Conform The New York Times, acest nou film va fi produs tot de HBO şi se află momentan în primele etape de producţie.

Phil Spector, unul dintre cei mai faimoşi producători muzicali ai timpului său (anii ‘60-‘80) era cunoscut pentru comportamentul lui haotic, uneori agresiv, pentru episoadele de beţie şi fascinaţia pentru armele de foc.

În anul 2003, actriţa Lana Clarkson a fost găsită împuşcată în apartamentul său, şase ani mai târziu Spector fiind condamnat definitiv la 19 ani de închisoare pentru uciderea ei.

David Mamet (Heist, Red Belt) se va ocupa de regia acestui nou biopic, după ce multă vreme Cameron Crowe a încercat să realizeze acest film, cu Tom Cruise în rol principal. Spre deosebire de Cruise, Pacino are însă aproape aceeaşi vârstă cu a producătorului muzical condamnat, dar şi seamănă destul de bine cu acesta.

Noul film se află sub auspicii fericite, dacă ne gândim că scenariul lui Mamet pentru Glengarry Glen Ross (adaptare a propriei piese de teatru care i-a adus un premiu Pulitzer) i-a dat ocazia lui Pacino să facă unul cele mai bune roluri din cariera sa.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 9 octombrie 2010 17:01
Da s-ar putea sa iasa ceva foarte interesant mai ales daca il are cap de afis pe Al Pacino chiar daca este la o varsta inaintata.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells