Al Pacino explică de ce a jucat în ultimii ani în multe filme proaste

de Cristina Grigore în 25 Nov 2019
Starul lui The Irishman și al viitorului serial Amazon Hunters are o motivație... plauzibilă

Publicul este dezamăgit de fiecare dată când marii actori au perioade în care apar în mod constant în filme proaste, însă - în cazul starurilor ajunse la o vârstă venerabilă - aceste alegeri neinspirate par să iasă și mai mult în evidență. O legendă a Hollywood-ului, actorul Al Pacino a venit însă cu o explicație plauzibilă – cel puțin în cazul său. El a arătat, într-un interviu acordat revistei GQ, că a acceptat în ultimii ani să joace în producții precum 88 Minutes, Righteous Kill, Gigli, Manglehorn, Hangman și Jack and Jill (desființate de critici) pentru că a dorit să le ridice nivelul, să le facă mai bune.

Nu cred că accept vreodată rolul gândindu-mă că nu va fi un film prea bun; cred că se întâmplă așa cum zicea Bob [Robert De Niro, n. red.], că ți se dau uneori bani și pentru ceva ce nu este chiar potrivit. Undeva, în sinea ta, știi că va fi un eșec. Apoi, când lucrurile se pun în mișcare și acest lucru devine clar, îți zici: «Ah, lasă că voi face să iasă mai bine». Și te străduiești mult, dai tot ce poți și te gândești: «Măcar dacă aș putea face ca acest film să fie unul mediocru». Iar ideea acesta te entuziasmează”, a spus Pacino.

Starul pare însă conștient că acest mod de gândire nu este unul în care trebuie să persiste. „Este un implus de care ar cam trebui să încerc să scap acum”, a recunoscut el. Poate că îl va ajuta să inițieze acest proces aclamata producție a lui Martin Scorsese The Irishman, în care joacă alături de Robert de Niro, ce a atras deja multă atenție din partea criticilor și are mari șanse de a intra în cursa pentru Oscar.

Al Pacino, al cărui palmares include opt nominalizări la Oscar și o statuetă (câștigată pentru rolul principal din Scent of a Woman), va putea fi văzut de anul viitor, în rol central, în serialul Hunters, ce va fi difuzat de Amazon Prime Video.

 

Exploreaza subiecte similare:

Al PAcino, Martin Scorsese, Scent of a Woman, The Irishman, Robert De Niro, 88 Minutes, Righteous Kill, Manglehorn, Gigli, Hangman, Jack and Jill

Alte știri din cinema

Primul trailer No Time to Die. Final de serie Bond în stil mare pentru Daniel Craig

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 10 aprilie

Scarlett Johansson era să rateze rolul din MCU. Cine ar fi trebuit să fie Black Widow

Filmul Black Widow va intra în cinematografele noastre pe 1 mai 2020

Filmele lunii decembrie

Decembrie este cea mai polarizată lună a anului în cinematografe

Un nou film Planeta Maimuțelor este în lucru, cu regizorul seriei Maze Runner la cârmă

Ultimul film din serie, War for the Planet of the Apes, a fost lansat în 2017

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells