Al doilea trailer Fifty Shades Darker aduce un joc erotic și senzația de pericol

de Gloria Sauciuc în 8 Dec 2016
La cinema din 10 februarie 2017

În luna septembrie se lansa primul trailer Fifty Shades Darker și atingea 114 milioane de vizionări în primele 24 de ore de la lansare, faţă de cele 112 milioane obţinute de Star Wars: The Force Awakens. Imaginile suprindeau momente din încercările lui Christian de a o recuceri pe Anastasia, şi obstacolele pe care relaţia lor trebuie să le înfrunte. „De data asta fără reguli, pedepse şi fără alte secrete”, îi spunea ea. Tot atunci intra în scenă fosta parteneră de afaceri şi dragoste, Elena Lincoln (Kim Basinger).

În cel de-al doilea traier, în plus față de primul, jocul erotic și senzația de pericol sunt cele care vor face deliciul fanilor.

Intimidată de gusturile speciale şi secretele întunecate ale tânărului şi frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta şi îşi începe cariera la o editură din Seattle. Însă dorul de Christian o urmăreşte neîncetat, iar atunci când acesta îi propune un nou „contract", Anastasia nu poate rezista. Ei reîncep relaţia, iar Anastasia află mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator şi măcinat de frământări. În timp ce Christian se luptă cu demonii săi interiori, Anastasia este nevoită să se confrunte cu furia şi invidia unei femei care a făcut parte din trecutul lui Grey şi trebuie să ia cea mai importantă decizie din viaţa sa.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades Darker, Kim Basinger

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells