Al doilea sezon din Avanpostul are premiera pe 20 ianuarie la Diva

de Cinemagia în 8 Ian 2020
Câte un nou episod va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21:00, pe canalul Diva

Serialul fantasy Avanpostul revine pe postul Diva cu al doilea sezon, în premieră în România, luni, 20 ianuarie, de la ora 21:00. Jessica Green revine în rolul lui Talon, singura supraviețuitoare a rasei „Blackbloods”. În noul sezon din Avanpostul ea continuă să își exerseze abilitățile supranaturale pentru a se salva, a reuși să-și ducă la sfârșit călătoria și să salveze lumea.

Primul sezon spunea povestea orfanei Talon, singura supraviețuitoare a rasei numite „Blackbloods”. După ce întregul ei sat a fost exterminat de o bandă de mercenari, Talon duce o viață solitară și descoperă că are anumite abilități care o fac mai rapidă, mai puternică și îi permit să se vindece mai repede decât majoritatea oamenilor. După un deceniu, Talon se ascunde chiar sub ochii tiranicului regim al Primului Ordin, dar nu pierde nici o clipă din vedere scopul, acela de a-și răzbuna familia. Călătorește către o fortăreață fără de legi, la granița lumii civilizate, traversând peisaje spectaculoase pline de creaturi fantastice în căutarea asasinilor.

În cel de-al doilea sezon, după ce au învins armata lui Dred și au cucerit Avanpostul, Talon și Gwynn se pregătesc pentru un război inevitabil cu Primul Ordin. Talon și Dragman analizează pericolele pe care le implică invocarea mai multor demoni, în timp ce Gwynn întâmpină probleme în cooptarea unor aliați de încredere. Cei trei lideri ai Primului Ordin, cunoscuți și ca „Cei Trei” își dezvăluie puterile misterioase și trimit spioni, asasini, armate și chiar o armă de distrugere în masă pentru a înăbuși revolta din Avanpost.

Pe măsură ce Talon descoperă adevărul despre trecutul ei și moștenirea ce i-a fost încredințată, ea trebuie să decidă în cine poate avea încredere și să diferențieze prietenii de dușmani până la atacul Primului Ordin.

În sezonul doi mai joacă: Jake Stormoen, în rolul lui Garret Spears, numit noul comandant al Avanpostului, soldat devotat, hotărât să învingă Primul Ordin și să instaureze un conducător drept în ținut; Imogen Waterhouse, în rolul lui Lady Gwynn, care este de fapt Regina Rosmund ce are parte de noi provocări pentru că inamicul îi cunoaște adevărata identitate și este doar o chestiune de timp până ce Primul Ordin îi va bate la usă; Anand Desai-Barochia, în rolul genialului alchimist Janzo, loial, blând și îndrăgostit până peste cap de Talon, sentiment care îi va aduce multe provocări. Urmărește sezonul 2 din Avanpostul, în premieră în România, în fiecare luni, de la 21:00, din 20 ianuarie la DIVA.

Exploreaza subiecte similare:

The Outpost, Jake Stormoen, Imogen Waterhouse, Anand Desai-Barochia

Alte știri din cinema

Miniseria The Undoing, cu Nicole Kidman și Hugh Grant, va avea premiera în mai 2020

Regizoarea Susanne Bier și David E. Kelley, creatorul premiat cu Emmy pentru Marile minciuni nevinovate s-au ocupat de proiect

Filmul 5 Minute, de Dan Chișu, din 27 martie la cinema

Producție inspirată de cazul real al protestelor de la proiecția unui film cu tematică LGBT

Eternals va fi „cel mai science-fiction și epopeic dintre toate filmele Marvel”

Filmul are șanse să se demarcheze de restul Universului Cinematografic Marvel, spune unul dintre „Cei eterni”

Femeile și persoanele de culoare, „într-o mare măsură slab reprezentate” la festivalurile de film

La cele mai importante cinci festivaluri de film ale lumii, între regizorii din competiție numai 25% sunt femei

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nelson777 pe 14 ianuarie 2020 10:50
Bună ziua spectatorilor, sunt nelson, mama m-a prezentat la Marele Templu Baba Ogbogo, când a descoperit că nu pot rămâne însărcinată cu soția mea, acestea au adus atâtea probleme în căsătoria mea și au dus la un divorț. a spus ea, el este extrem de spiritual și poate face ca soția mea să se întoarcă din nou în bucurie și putem avea copii împreună. La început, nu m-am îndoit până nu am luat legătura cu el și apoi am aruncat vrăji puternice asupra mea și am făcut-o pe soția mea să se întoarcă. Și acum, suntem și noi fericiți cu copii minunați, chiar din ziua în care Marele BaBa Ogbogo a lucrat pentru mine și mi-a rezolvat problemele, am făcut un jurământ puternic că, atât timp cât voi trăi, voi mărturisi mereu bunătatea marilor sale lucrări, iar cei de acolo care se confruntă cu dificultăți în relații și căsătorie ar trebui să-l contacteze rapid și să devină un martor fericit ca mine. Ii scot contactul aici, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com, sau numărul lui WhatsApp. +447440557868 ...

El a făcut ca fosta mea soție să se întoarcă la mine în bucurie.
M-a vindecat de la un bărbat neputincios la un bărbat adevărat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells