Afișul oficial și tagline-ul filmului Armata celor morți, dezvăluite

de Marina Florea în 7 Apr 2021
Army of the Dead urmărește un grup de mercenari care pune la cale un mare jaf la un cazinou din Las Vegas, în timpul unei epidemii zombie

 La 17 ani după Dawn of the Dead, Zack Snyder se întoarce la genul zombie pentru un film exploziv de acțiune care combină genul zombie cu genul filmelor despre jafuri: Army of the Dead. Acum a fost dat publicității posterul oficial - psihedelic, deloc înfricoșător - și tagline-ul filmului, ce vădește umor negru, făcând totodată trimitere la combinația de genuri ale producției: „Pariază pe cei morți!”.

În urma apariției zombilor în Las Vegas, un grup de mercenari își asumă riscul suprem, aventurându-se în zona aflată în carantină pentru a da cea mai mare lovitură încercată vreodată. Regizat de Zack Snyder, după o poveste scrisă tot de el, împreună cu Shay Hatten și Joby Harold, filmul se va lansa pe Netflix în data de 21 mai.

Distribuția e alcătuită din Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma S. Qureshi, Samantha Win, Richard Cetrone, Michael Cassidy.

Army of the Dead a avut o fază de stagnare la Warner Bros. timp de peste 10 ani înainte ca Netflix să intervină, achiziționând drepturile și ducând filmul în faza de producție.

Exploreaza subiecte similare:

Army of the Dead, Zack Snyder, Dawn of the Dead

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells