Adolescenta lesbiană cu interzis la balul de absolvire devine personaj de film

de Ştefan Dobroiu în 8 Oct 2010
Adolescenta lesbiană cu interzis la balul de absolvire devine personaj de film

Cazul McMillen, care a pus pe jar mass-media din Statele Unite şi întreaga comunitate din statul american Mississippi, va deveni subiectul unui film de televiziune realizat de ABC Family.

În luna martie, consiliul de administraţie al şcolii sale din oraşul Itawamba nu i-a permis lui Constance McMillen să vină la balul de absolvire după ce a aflat că adolescenta are de gând să poarte smoching şi să participe la eveniment însoţită de iubita ei. Decizia consiliului şi răspunsul lui McMillen au dus la o mulţime de presiuni din partea colegilor, a familiilor acestora şi a altor orăşeni, ceea ce a făcut-o pe adolescentă să se mute la un alt liceu.

Nu fără a da în judecată consiliul şi fără a protesta public împotriva prejudecăţilor din Itawamba! Cazul McMillen a ajuns repede de notorietate naţională, adolescenta fiind invitată la diverse emisiuni de televiziune. Şcoala i-a plătit daune de aproximativ 30,000 de dolari, iar preşedintele american Barack Obama a invitat-o la una dintre recepţiile organizate de Casa Albă.

Acum povestea ei va fi ecranizată de ABC, cu Craig Zadan şi Neil Meron (care va ajunge şi pe ecranele noastre cândva la anul) ca producători şi John Gray (creatorul serialului Mesaje de dincolo) angajat să scrie şi poate chiar să regizeze noul proiect.

Sunt mari şanse ca ABC Family să difuzeze filmul în 2011.

Taguri:  Ghost Whisperer

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 8 octombrie 2010 13:20
Destul de interesanta povestea , poate va fi un succes cine stie :)
Cupidon_White pe 8 octombrie 2010 13:52
bullshit , m-am saturat de teenage drama`s vreau ceva nou
kyky pe 8 octombrie 2010 15:39
super tare
Piratu pe 8 octombrie 2010 16:52
ce sa zici,saraca fata
robert24 pe 8 octombrie 2010 22:06
ce mentalitate au oameni astia.cand oare vor fii deschisi la minte,sa inteleaga ca fiecare este asa cum la lasat dumnezeu,nu trebuie criticati oameni astia care au alte inclinati fata de noi,oameni care suntem "normali" poate uni din noi sunt mult mai anormali,dar in fine.lasati oameni sa isi traiasca viata asa cum vor ei.ma bucur pt ea ,pentru ca a facut dintr-un dezastru un viitor succes pe mariile ecrane.bv ei
danyx493 pe 9 octombrie 2010 08:46
"Şcoala i-a plătit daune de aproximativ 30,000 de dolari, iar preşedintele american Barack Obama a invitat-o la una dintre recepţiile organizate de Casa Albă"...wow, si asta doar pentru ca a dat consiliul in judecata....saraca fata:))
cetateanu pe 9 octombrie 2010 17:03
Vad ca ce se practica in Romania scandalul se vinde bine peste tot in lume.Filmele de foarte mare succes trebuie sa aiva in spate o poveste impresionanta.
deeadei pe 17 iulie 2011 18:23
vai de ea,cve sa zic
yellowwolf pe 1 ianuarie 2014 19:00
daca e lesbiana inteleg,dar sa mearga la bal in smoking nu,e fata pai sa se comporte ca atare,asta e cea mai mare tampenie a persoanelor gay,fata vrea sa fie barbat si invers...intr-un cuplu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells