Adevăratul motiv pentru care premiera lui Mulan se tot amână

de Ştefan Dobroiu în 28 Iun 2020
Disney are disperată nevoie ca publicul din China să vadă filmul la cinema

Împreună cu Tenet, Mulan era considerat un deschizător de drumuri în misiunea distribuitorilor de film şi a lanţurilor de cinematografe de a reatrage publicul în faţa marelui ecran în vremuri de pandemie. Mai întâi, premiera a fost amânată pentru 24 iulie, iar zilele trecute Disney a anunţat o nouă amânare, până pe 21 august.

Dar programarea premierei pentru Mulan este încă şi mai complicată decât cea pentru Tenet, este de părere publicaţia Variety. Motivul poate părea surprinzător şi are în vedere apropierea dintre povestea din Mulan şi istoria Chinei. Producţia cu buget de 200 de milioane de dolari are disperată nevoie de publicul chinez pentru a-şi atinge ţintele de încasări, iar în acest moment cinematografele din China sunt închise şi nu există vreun anunţ că s-ar redeschide pentru Mulan.

Disney se aşteaptă, probabil, ca încasările din China pentru Mulan să fie chiar mai mari decât în SUA. Filmul distribuie câteva dintre cele mai mari staruri locale, iar povestea sa despre eroism, emancipare şi sacrificiu pentru binele celor dragi ar putea inspira publicul din întreaga lume. Dar ce te faci dacă publicul nu poate veni la cinema?

Noi aşteptăm Mulan nu doar pentru modul cum actualizează povestea eroinei care se deghizează în bărbat pentru a-şi salva tatăl şi apăra ţara, ci şi pentru că avem parte de primul remake live-action Disney cu un rating care nu este Audienţă generală. Mulan, poate ştii deja, este eroina Disney cu cel mai mare număr de victime în luptă.

Exploreaza subiecte similare:

Mulan, Tenet

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 30 iunie 2020 07:51
Adevăratul motiv e curba ascendentă a numărului de cazuri. Cum e şi mutarea Tenet, BIll And Ted Face The Music.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells