Adaptarea jocului Ouija, pretenţioasă cu regizorii

de Cristina Grigore în 20 Dec 2010
Adaptarea jocului Ouija, pretenţioasă cu regizorii

Studiourile Universal şi compania de producţie a lui Michael Bay, Platinum Dunes Production, se află încă în căutarea unui regizor pentru adaptarea board-game-ului Ouija, ultimii adăugaţi pe lista celor vizaţi fiind McG (Terminator Salvation) şi Breck Eisner (The Crazies), anunţă Collider.

Cei doi şi-au prezentat, în  decursul a două săptămâni de întâlniri cu studiourile, viziunea cinematografică asupra filmului ce va transpune pe marele ecran o poveste bazată pe misterioasa tablă de joc marcată cu litere şi cifre despre care se spune că ar comunica cu spiritele, dându-ţi răspuns la orice întrebare. Pelicula, al cărei scenariu a fost deja semnat de Edward Kitsis şi Adam Horowitz (TRON: Legacy), va fi una de aventură şi acţiune, în vena lui Indiana Jones şi Mumia.

Şi regizorii Pierre Morel (Taken), Sylvain White (The Losers), Scot Stewart (Legion) şi John Moore (Max Payne) şi-au încercat şansa de a conduce acest proiect, însă prezentările lor nu au impresionat studiourile, care mai au timp să găsească un regizor pentru producţia de peste 100 de milioane de dolari, cu data de lansare stabilită pentru 9 noiembrie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ARP pe 22 decembrie 2010 16:20
Sunt curioasa cum va arata acest proiect
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 10:53
cred ca va trebui ales un regizor foarte capabil !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells