Actriță-surpriză în Independence Day 2, al lui Roland Emmerich

de Gloria Sauciuc în 21 Mar 2015
Ar fi prima apariţie în blockbustere hollywoodiene a actriței franceze

Independence Day 2 a lui Roland Emmerich urmează să aibă premiera în cinematografe la douăzeci de ani după ce predecesorul său a fost nu doar un hit de box-office, dar şi un reper al culturii pop în 1996.

Fie doar şi din acest motiv, nu e nicio supriză că cea mai mare parte a distribuţiei din sequel-ul lui Independence Day (sau o mare parte) va fi alcătuită din nou-veniţi.

Până acum, Jeff Goldblum este singurul actor pentru care s-a confirmat că îşi va relua rolul din anteriorul film cu invazii extraterestre. Goldblum va împărţi platoul de filmare cu actriţa anglo-franceză Charlotte Gainsbourg, conform anunțului făcut pe Twitter de însuși Emmerich.

Ar fi, pentru Gainsbourg, prima apariţie în blockbustere hollywoodiene, după ce deocamdată a activat mai mult în cinematograful de artă, inclusiv în filme controversate precum Antichrist şi Nymphomaniac sau în filme ale unor Michel Gondry (The Science of Sleep) ori Alejandro Gonzalez Inarritu (21 Grame), câştigătorul Oscar-ului anul acesta pentru Birdman

Exploreaza subiecte similare:

Roland Emmerich, Jeff Goldblum, Charlotte Gainsbourg

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 22 martie 2015 08:06
Wow ! Chiar ca e o surpriza ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells