Actrița din Eternals Lauren Ridloff spune cine e mai rapid - Makkari sau The Flash

de Marina Florea în 14 Nov 2021
Cum stă Makkari la viteză față de cel mai rapid personaj din galeria DC

O mare parte din motivul pentru care ne place să urmărim filme cu supereroi este acela că putem dezbate care dintre eroi e mai tare decât celălalt și cine pe cine ar învinge într-o bătălie ipotetică. De aceea au apărut filme precum Batman vs. Superman: Dawn of Justice. De curând, Marvel a lansat cel mai nou film din Faza 4, The Eternals, ce a prezentat publicului o serie complet nouă de supereroi cu superputeri, care să le dea fanilor teme de gândit.

Makkari (Lauren Ridloff) face parte din Eterni, acea rasă de semizei care au trăit, discret, pe Pământ timp de milenii întregi. Încă din anul 1521 după Christos aceasta ar fi trăit în Irak și strângea obiecte arheologice, însă ceea ce a făcut-o celebră a fost viteza ei.

Așa cum era de așteptat, orice personaj a cărui calitate principală este viteza va atrage comparații cu alt super-erou rapid, The Flash. Dacă vă întrebați cum stă Makkari la viteză față de cel mai rapid personaj din galeria DC, nu sunteți singurii. Însăși actrița Lauren Ridloff s-a întrebat asta. L-ar învinge Makkari pe The Flash într-o cursă? Lauren Ridloff așa susține.

Ridloff a fost întrebată, într-un interviu cu CineXpress, care supererou este mai rapid: „Ok, iată conversația pe care am avut-o cu fiul meu”, începe Ridloff. „Atunci când am aflat că urma să fiu cea mai rapidă femeie din univers el a spus: Nu, nu ai să fii”. Apoi a deschis laptopul și a spus: 'Uite! E adevărat. Flash e mai rapid decât Makkari!' Dar eu nu cred asta, pentru că Makkari... poate să se miște cu viteza sunetului. Mai precis, Makkari poate să se miște cu Mach 3 (de trei ori viteza sunetului), așa cum spune Marvel.com. Așadar, de ce ar fi nu ar fi mai rapidă decât Flash?”

Depinde de care Flash este vorba, comentează publicația looper.com. În varianta Barry Allen acesta ar putea atinge Mach 3.3, ceea ce l-ar face într-adevăr mai rapid. Se pare că fiul lui Ridloff avea dreptate.

 

Exploreaza subiecte similare:

Eternals

Alte știri din cinema

Black Snake Moan: Samuel L. Jackson, Christina Ricci și Justin Timberlake într-un joc pervers al destinelor

Thriller-ul muzical Black Snake Moan (2006) poate fi văzut vineri, 26 noiembrie, de la 00:30, pe postul TV1000

Encanto aduce buna dispoziție pe marile ecrane și vorbește despre puterea interioară a fiecăruia dintre noi

Realismul magic, o inspirație pentru filmul nostru, este ancorat în emoții și evenimente reale, spune regizorul Byron Howard

Titane, marele câștigător la Cannes 2021, în cinema din 3 decembrie

Protagonista Agathe Rousselle este la primul său rol într-un lungmetraj

E Black Friday și la filmele de pe platforma Happy Cinema

De Black Friday, ai 30% reducere la orice film de pe www.play.happycinema.ro

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 15 noiembrie 2021 15:06
Flash are propria dimensiune, poate călători prin timp, poate afecta linia cronologică... Ehe...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells