Actorul care îl va juca pe Elvis, Austin Butler, este în cărţi pentru rolul maleficului Feyd-Rautha în Dune 2

de Marina Florea în 12 Mar 2022
Se crede că Austin va fi una dintre marile descoperiri ale anului 2022

Dune: Partea II nu pierde timp în căutarea de talente noi pentru distribuţia deja impresionantă. După discuţiile cu Florence Pugh pentru sequel-ul noului SF, aflăm că Austin Butler (din Elvis) a fost cooptat să joace rolul maleficului Feyd-Rautha, nepotul baronului cel rău jucat de Stellan Skarsgard, scrie THR.

The Hollywood Reporter anunţă că Austin este acum în discuţii pentru rolul din sequel-ul filmului regizat de Denis Villeneuve, unde este propus pentru rolul unui personaj din malefica familie Harkonnen; aceasta va lupta împotriva răscoalei conduse de Paul Atreides (Timothee Chalamet), care le are alături de popoarele planetei Arrakis.

Se crede că Austin va fi una dintre marile descoperiri ale anului 2022, după ce îl vom vedea în rolul principal în filmul despre viaţa lui Elvis Presley regizat de Baz Luhrmann, în care a jucat alături de Tom Hanks. A mai apărut în Once Upon a Time in Hollywood al lui Quentin Tarantino, în care juca rolul unuia dintre membrii familiei Manson.

Dune a avut încasări de peste 400 de milioane de dolari la box-office-ul global, deşi părea să fie un SF greu de digerat lansat în mijlocul unei pandemii, fiind lansat simultan în săli şi pe streaming, ceea ce a facilitat piratarea în toată lume.

O călătorie mitică şi emoţionantă a unui erou, Dune surprindea povestea lui Paul Atreides, un tânăr strălucit şi talentat, născut pentru un destin pe care nu îl înţelege cu totul, care trebuie să călătorească pe cele mai primejdioase planete din univers pentru a asigura viitorul familiei şi al poporului său. Pe măsură ce forţele răului încep un razboi pentru a cuceri resursa cea mai preţioasă a planetei sale – o resursă care poate debloca întregul potenţial al planetei sale – va supravieţui numai dacă va reuşi să îşi controleze frica.

Regia filmului este semnată de către Denis Villeneuve (Blade Runner 2049). În rolurile principale apăreau Timothee Chalamet (Call Me By Your Name) alături de Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout), Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi), Dave Bautista (Avengers: Infinity War), Stellan Skarsgard (Mamma Mia! Here We Go Again), Charlotte Rampling (Red Sparrow), Zendaya (Spider-Man: Far From Home), Javier Bardem (Loving Pablo), Jason Momoa (Aquaman), Josh Brolin (Avengers: Endgame), Stephen McKinley Henderson (Fences), Sharon Duncan-Brewster (Sex Education), Chang Chen (The Assassin).

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Elvis, Dune, Austin Butler, Florence Pugh

Alte știri din cinema

Revin scurtmetrajele în cinematografe

Calupul de trei scurtmetraje „Dragoste”, în weekend la Union

Drama sportivă Gran Turismo turează motoarele

Se va lansa în luna august a anului viitor, cu Orlando Bloom în distribuție

Bradley Cooper va relua rolul polițistului Frank Bullitt, jucat de Steve McQueen în 1968

 Steven Spielberg va semna regia noului film, care nu este un remake, ci are un scenariu original, centrat - însă - pe celebrul personaj

Un nou film Alien este în pregătire. S-a găsit și protagonistul

Filmul va fi produs de către creatorul seriei, Ridley Scott

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells