Actorii Marvel au interdicţie la rolurile DC Comics

de Cristina Grigore în 19 Iun 2017
Chris Hemsworth a dezvăluit că există o clauză din contract ce trebuie respectată şi după încheierea acestuia

Chiar dacă conducătorii studiourilor Marvel şi DC Comics neagă orice dispută între companii, informaţiile din culise nu par să susţină această „prietenie”. Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri desfăşurată în cadrul convenţiei Supanova din Australia, actorul Chris Hemsworth, interpretul lui Thor din filmele Marvel, a ţinut să spună că este „ilegal” pentru actorii Marvel să apară în filme ale DC Comics.

Starul a explicat că Marvel a introdus o clauză în contractul actorilor săi, ce le interzice acestora să lucreze cu cei de la DC chiar şi după expirarea acestuia. Cu alte cuvinte, Marvel nu doreşte ca Răzbunătorii să ajungă să lucreze şi pentru Liga Justiţiarilor. De remarcat faptul că menţiunea din contract se referă doar la DC Comics, nu şi la universul filmelor X-Men, al companiei Fox. Josh Brolin este unul dintre puţinii actori care au jucat atât într-un film Marvel, cât şi într-unul inspirat din benzile desenate DC Comics (Jonah Hex).

Kevin Feige, preşedintele Marvel, a punctat într-un interviu acordat Allociné.fr că nu este o rivalitate între Marvel şi DC. În opinia sa acesta este doar un zvon creat de presă. „Când filmele de genul acesta au succes în cinematografe şi sunt bine primite de critici, avem cu toţii de câştigat”, a spus el.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Hemsworth, Josh Brolin, Jonah Hex

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cretzulynne pe 19 iunie 2017 13:33
Ce porcarie de contract!
mmihaii pe 19 iunie 2017 22:21
Dar regizorilor nu li se aplica aceasi regula? :) ex: Joss Whedon
ionut.sabau pe 26 iunie 2017 15:07
Nu. Cel putin, nu am auzit pana acum ca un regizor s asemneze un contract pt. mai multe filme, cum e cazul acestor actori. Un regizor poate fi mai usor schimbat decat un actor, cu atat mai mult cand imaginea actorului devine "sinonima" cu cea a personajului pe care il interpreteaza. In general, actorii sunt cei care atrag publicul in cinematografe, nu regizorii. Plus, Whedon s-a despartit cu ceva scandal de Disney (Feige and Co),
GallaxyCreator pe 22 iunie 2017 02:08
Si cu Affleckcum ramane? El a fost Daredevil si acum e Batman, daca, -ati pomenit pe Brolin, trebuia sa il pomeniti si pe Affleck.
Cinefilus pe 23 iunie 2017 16:09
E o minciuna. Chestia cu after nu e adevarata.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells