Actorii distribuiți de Tarantino vs. celebritățile anilor 1960 pe care le portretizează

de Gloria Sauciuc în 26 Aug 2018
Filmul va avea premiera în România pe 9 august 2019

Once Upon a Time in Hollywood, cel mai nou film al lui Quentin Taratino, are în distribuție un mix de actori care portretizează celebrități ale Hollywoodului anilor 1960 dar și personaje fictive, angrenate într-o poveste ce are în prim plan crimele clanului Manson.

Filmul, descris ca având „țesătura lui Pulp Fiction”, se crede că va avea mai multe linii narative care converg într-un singur eveniment, totul pornind de la personajul fictiv al lui Leonardo DiCaprio, actorul Rick Dalton, dar şi de la dublura acestuia, tot personaj  fictiv, Cliff Booth (jucat de Brad Pitt). Pe măsură ce aceştia se străduiesc să îşi facă un nume la Hollywood, povestea se mută în celebra casă Tate-LaBianca (de care se leagă crimele clanului Mason), căci Sharon Tate (Margot Robbie) este vecina lui Dalton în scenariul imaginat de Tarantino.

„Filmul e plasat în momentul de culme al revoluției hippie și al noului Hollywood”, a declarat Quentin Tarantino în luna aprilie, la CinemaCon, în Las Vegas.

Iată ce personalități din Los Angeles-ul anilor 1960, de la Steve McQueen la Sharon Tate, apar în filmul lui Tarantino și ce actori le încarnează:

Margot Robbie („I, Tonya”) o joacă pe actrița Sharon Tate, însărcinată în aproape nouă luni când a fost ucisă de clanul Manson. Soțul ei, regizorul Roman Polanski, era în Europa la o filmare când s-a produs tragedia.Burt Reynolds îl joacă pe George Spahn, fermierul californian în etate care a fost convins să permită clanului Manson să trăiască pe proprietatea lui.


Damian Lewis („Billions”, „Homeland”) îl încarnează pe Steve McQueen în filmul lui Tarantino.


Emile Hirsch („Into the Wild”) îl joacă pe hair stylistul celebrităților de la acea vreme Jay Sebring (născut Thomas Kummer), victimă a clanului Manson.

Mike Moh („Empire”, „Inhumans”) îl joacă pe maestrul kung-fu Bruce Lee, pe care Roman Polansky l-a bănuit pentru scurt timp că ar fi ucigașul soției sale, Sharon Tate.

Austin Butler („The Carrie Diaries”, „The Shanarra Chronicles”) îl joacă pe Charles "Tex" Watson, membru central al clanului Manson, care a săvârșit mai multe crime și a primit ulterior șapte capete de acuzare, inclusiv pentru crimă de gradul întâi.

Lena Dunham („Girls”) o portretizează pe Catherine "Gypsy" Share, o adeptă a cultului Manson, care nu a participat - însă - la crima săvârșită asupra lui Sharon Tate.

Nicholas Hammond, care îl joacă pe Friedrich în „The Sound of Music”, îl interpretează pe actorul și regizorul Sam Wanamaker în filmul lui Tarantino (legătura lui Wanamaker cu clanul Manson a rămas nedovedită până azi).

Exploreaza subiecte similare:

Burt Reynolds, Quentin Tarantino, Sharon Tate, Margot Robbie, Steve McQueen, Damian Lewis, Mike Moh, bruce lee, Austin Butler, Emile Hirsch, Lena Dunham, Sam Wanamaker, leonardo dicaprio, Brad Pitt, Nicholas Hammond

Alte știri din cinema

Milla Jovovich, în prima imagine oficială din adaptarea jocului video Monster Hunter

Regia filmului este semnată de Paul W.S. Anderson (seria Resident Evil)

Venom a întrecut Deadpool 2 la box office-ul internaţional

Filmul se află acum pe locul şase în topul producţiilor cu cel mai mare succes la box office în 2018

Targaryenii nu vor apărea în prequel-ul lui Game of Thrones

„King’s Landing nu există. Nici Tronul de Fier”, arată R. R. Martin despre timpul în care este plasată acţiunea serialului

Aquaman – reacţii pozitive după proiecţia din China a 25 de minute din film

Din comentariile publicului, scenele de acţiune „se ridică la nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 25 august 2018 08:07
Iata un concept inedit si foarte interesant ceea ce ne propune Tarantino in acest film care, reinvie personalitati mari ale cinematografiei, in interpretarea actorilor valorosi de astazi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells